Gör om, gör snyggare!

Ikväll har jag varit på mingelkväll med Reborn här i stan. Det har pratats stilcoachning (som jag numera är sjukt sugen på), färg, form, material och mycket annat bra. Tydligen är det superenkelt om man har små bröst, för då kan man ha alllllllt. Eller hur.
I inbjudan till kvällen stod det dresscode: festklädsel men inte svart.
Jag älskar och klä upp mig, så jag passade på att återanvända den här klänningen. Dock med bruna stövlar och brun stor väska till denna gången så det blev lite mer vintrigt. Men självklart de långa örhängena. Barnen var ju inte med!
Jag som verkligen aldrig vinner något (tur i kärlek inte i spel är tydligt), vann faktiskt ett finfint tredje pris i bästa-outfiten för kvällen. Tackartackar! Nytt finschampoo och balsam. Väldbehövligt! (och nu har väl snart klänningen tjänat in sig själv? Eller kanske inte...)

Kommentarer