Fortsätt till huvudinnehåll

Gör om, gör snyggare!

Ikväll har jag varit på mingelkväll med Reborn här i stan. Det har pratats stilcoachning (som jag numera är sjukt sugen på), färg, form, material och mycket annat bra. Tydligen är det superenkelt om man har små bröst, för då kan man ha alllllllt. Eller hur.
I inbjudan till kvällen stod det dresscode: festklädsel men inte svart.
Jag älskar och klä upp mig, så jag passade på att återanvända den här klänningen. Dock med bruna stövlar och brun stor väska till denna gången så det blev lite mer vintrigt. Men självklart de långa örhängena. Barnen var ju inte med!
Jag som verkligen aldrig vinner något (tur i kärlek inte i spel är tydligt), vann faktiskt ett finfint tredje pris i bästa-outfiten för kvällen. Tackartackar! Nytt finschampoo och balsam. Väldbehövligt! (och nu har väl snart klänningen tjänat in sig själv? Eller kanske inte...)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Dags att satsa!

Vilken dag tror ni leveransen blir? Som bakgrundsfakta kan vi ge att mvc satt 3 september som bf, att viktuppskattningen den 21 juli gav 2780 g (redan...), att jag gått upp 9.5 kg hittills..osv. Vilket datum tror du på? en flaska skumpa utlovas till den som gissar närmst! Sent from my wireless BlackBerry handheld