Om bloggen

Det här, det är jag. Jag som döljer mig, eller för den delen, avslöjar mig här på denna bloggen.
Ja och jag heter då Tess. Eller nej, Jag heter Therese. Men det är uppenbarligen ett alldeles för långt namn. Egentligen heter jag dessutom Eva Therese Bertilsdotter. I förnamn. Det är märkligt på många sätt.

Jag jobbar som Product Manager på ett norskt globalt Telekomföretag. Jag driver en inredningsbutik, Bygatan5 interiör. Jag tränar inför ett gäng tävlingar som jag märkligt nog anmält mig till.
Av detta kan du säkert räkna ut att jag är strukturerad, att jag reser en del, att jag är driven, att jag vet vad jag vill, att jag tror på mig själv, att jag är stark.
Allt detta är sant. Just nu. Kanske inte alltid varit så men livsresan har tagit mig hit.

Jag har också två barn. Och en man. Min man har två hundar. Ja de bor ju också här så klart.
Vi bor i "mellangården", i en by nordväst om Karlskrona. I ett stort trähus från mitten av 1800-talet. Ett hus som vi totalrenoverat under 1.5 års tid. Och som efter det ständigt är i förändring.

Varför ska du läsa här?
För att jag skriver enkelt. Rakt. Och ärligt. Brutalt ärligt. Jag är inte perfekt på något sätt, och jag älskar att tillämpa ironi. Och livet blir banne mig så mycket roligare då!
Bloggen handlar om inredning, renovering, barn, man, kärlek, blod, svett och tårar. En del gapskratt, en del pinsamheter och en del tillkännagivande.
Jag lämnar gärna tips på saker jag själv gillar. Men bara saker jag gillar själv. Inget annat tjafs!

Läs, skratta, njut! Av att det inte är du som råkar ut för allt. Eller för att du inte är ensam om att just råka ut för saker.

Och tack. Tack för att du läser.

Tess
tess@grevskapet.com
instagram: @grevskapet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar