Fortsätt till huvudinnehåll

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans!
Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få.

Förra gången såg det ut såhär
Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat.

Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande.
Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Kommentarer

 1. 14 augusti 03:19 Sharp! Din kompis på Västkusten. /S

  SvaraRadera
 2. 3/9 kl 02.13

  Otroligt vacker mage du har (och du är såklart). Det ser verkligen inte ut som en 8månadersmage - skulle kunna tro att du bara gått halva tiden ju!

  Kram Emma L

  SvaraRadera
 3. Om det kortet är taget idag blir det den 1 augusti kl 01:23 //CMK

  SvaraRadera
 4. Sicken liten mage :)
  Jag skulle tippa 31 juli kl 23.18.

  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Jag gissar på 3/8 22:03

  Lycka till och kram
  Johan

  SvaraRadera
 6. Jag vet när han tittar ut, det blir den 2 augusti kl. 14.32.

  Då blir det cigarr och skumpa utanför huvudentrén :-).

  //Marie

  SvaraRadera
 7. Ingemar tror den 13 augusti klockan 11.35.
  Sebastian tror den 1 augusti klockan 13.37.
  Filip tror den 7 augusti klockan 13.37.
  Camilla tror den 10 augusti klockan 18.30.
  Kram från familjen Jönsson

  SvaraRadera
 8. Söta Therese! Jag tror den 4 aug 07.18 och Roger tror den 12 aug 17.30. Kram Sanna & Roger

  SvaraRadera
 9. Med risk för dubblasvar, dumma Facebook dumma blogger.

  Fantastisk fin mage! Åh va fin du är!
  Tippar på 4 aug kl 04:04.
  Tror dessutom det är en tjej på 3300 gram :-)
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 10. 27:e Juli 10:10 gissar jag på.
  /Fredrik G

  SvaraRadera
 11. Verkligen söt mage, var har du gjort av bebisen? Jag tippar på den 12:e kl 20.30.
  Linda Molin

  Och så klart, stort lycka till

  SvaraRadera
 12. 14e augusti kl 14.12! Puss

  SvaraRadera
 13. Flicka 24 juli
  /malin

  SvaraRadera
 14. Halloj söta du
  Cigarr och skumpa blir det! Men tiden är söndagen 29 juli kl 0732.

  Skumpe-frulle!
  Kram
  Kusinen med glaskulevitaminen

  SvaraRadera
 15. Barnmorskan har rätt det blir den 9/8 kl 04.48! =)/Allvetaren i Ruan

  SvaraRadera
 16. Det blir en Fabian den 11 augusti kl 15.07. /Lina o Noah

  SvaraRadera
 17. 12 aug kl 06.32

  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 18. Jag gissar på 8 augusti kl 04. Spännande! Marketta

  SvaraRadera
 19. Jag tror att det blir en liten Knut och att han kommer den 12 augusti kl 11.52! Magen och du är fin som snus! Kram Therese

  SvaraRadera
 20. 3 Augusti är en bra dag tycker jag. skulle gissa på kl 19.35.

  SvaraRadera
 21. Jag tror den 10 augusti kl 9 på morgonen :-) åhh vad det ska bli gott med skumpa ;-)
  Stor kram fina du!

  Camilla Kayser

  SvaraRadera
 22. 6:e aug, 10.45. Högst vetenskapligt uträknat =)

  /pata

  SvaraRadera
 23. Joel gissar 6 augusti kl 11.22.
  Maria gissar 30 juli kl 05.37

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Det där med att våga berätta

Så var det då dags för lite allvar. Dags att berätta. Och att sluta skämmas. För saker som har varit. De har just varit. För ett antal år sedan var mitt liv aningens annorlunda. Så klart. Jag pluggade till elektroingenjör på högskolan. Jag var sambo. Jag hade massor med vänner. och jag hade ganska roligt. Minsann. Men. Jag mådde skit. Och det fanns inte en anledning till varför jag gjorde det. Det fanns kanske 100. Större och mindre. Allvarliga och fjantiga. Men skit det mådde jag. Och jag la all min fokus på mat. Eller snarare att inte äta.  Och att inte äta gjorde jag bra. Nu vill man gärna kategorisera in detta i något sjukdomsfack. Vilket jag själv har lite svårt att göra. Men vi kan sammanfatta det i ätstörning. Det räcker bra där liksom. Då vill folk. Av någon anledning alltid veta vad man vägde. För tydligen är det så man bedömer om någon har en ätstörning. Jag vägde 46 kg som minst. Jag trodde det var 52 men efter att idag letat igenom