Fortsätt till huvudinnehåll

Dags att satsa!

Vilken dag tror ni leveransen blir?
Som bakgrundsfakta kan vi ge att mvc satt 3 september som bf, att viktuppskattningen den 21 juli gav 2780 g (redan...), att jag gått upp 9.5 kg hittills..osv.
Vilket datum tror du på? en flaska skumpa utlovas till den som gissar närmst!

Sent from my wireless BlackBerry handheld

Kommentarer

 1. Då lägger jag mitt bud på 6:e September. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Nej meN va roligt!! :-) Och vilken fin mage! Stora lycka till!!! Jag tror på 4 sep... Grattis och lycka till igen :-)

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fin mage!♥ Jag gissar att du får tidigare så den 26 augusti blir min gissning! Lycka till.♥

  SvaraRadera
 4. Asså så tidigt får du nog inte men jag kan ju inte annat än att gissa på 14:e augusti! För det är typ världens bästa dag att fylla år på! =)

  SvaraRadera
 5. oj vad svårt... ser jättefin ut ;)
  16 augusti kan vi bara inte gissa på :) tror dock den kommer 30 augusti <3 kram Milla å Kalle

  SvaraRadera
 6. Ingemar tror på den 5:e september och jag tror på den 27:e augusti (hoppas dock inte att det blir så eftersom du då missar min fest). Kram kram från Syrran

  SvaraRadera
 7. 2 september får det bli :) kram kram Anna

  SvaraRadera
 8. eller kanske 15 augusti :) kram anna

  SvaraRadera
 9. Onsdagen den 17 augusti tror jag på.

  SvaraRadera
 10. Efter lång fundering och ingående diskussioner: 29 augusti.
  Kram! Maria & Emm

  SvaraRadera
 11. Kommer inte alltid bebisar på utsatt datum;) Klart den kommer den 3 sep:) Kram på er!

  SvaraRadera
 12. Känner på mig att det blir den 18:e augusti, Roger tror på den 8:e september. Vi är överens om att en 8:a finns med i datumet i alla fall! Kram Sanna

  SvaraRadera
 13. 1:a september är mitt bud //Eow

  SvaraRadera
 14. 6:e september klockan 09.52 är det dags för leverans.Niklas svimmar vid 09.43!
  Klokt att undvika den 11:e iaf...

  SvaraRadera
 15. Jag tippar på den den 23 augusti men vill ha den 25 augusti som back up, känns rätt :-) så länge allt går bra och bebbben mår fint så får den komma när den vill. Kram Eva

  SvaraRadera
 16. 28 augusti blir det så klart! "28 augusti 2006 – Iron Maiden släpper det nya studioalbumet A Matter Of Life And Death med tillhörande turné." Måste ju vara ett bra datum ;) Kram

  SvaraRadera
 17. Jag gissar på den 8 September!

  SvaraRadera
 18. efter stora funderingar och velande så tror jag att egge kommer (eller vet) den 1 sep. Mie säger den 14 sep.
  kramkram
  kusinen med kristallkulevitaminen

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Det där med att våga berätta

Så var det då dags för lite allvar. Dags att berätta. Och att sluta skämmas. För saker som har varit. De har just varit. För ett antal år sedan var mitt liv aningens annorlunda. Så klart. Jag pluggade till elektroingenjör på högskolan. Jag var sambo. Jag hade massor med vänner. och jag hade ganska roligt. Minsann. Men. Jag mådde skit. Och det fanns inte en anledning till varför jag gjorde det. Det fanns kanske 100. Större och mindre. Allvarliga och fjantiga. Men skit det mådde jag. Och jag la all min fokus på mat. Eller snarare att inte äta.  Och att inte äta gjorde jag bra. Nu vill man gärna kategorisera in detta i något sjukdomsfack. Vilket jag själv har lite svårt att göra. Men vi kan sammanfatta det i ätstörning. Det räcker bra där liksom. Då vill folk. Av någon anledning alltid veta vad man vägde. För tydligen är det så man bedömer om någon har en ätstörning. Jag vägde 46 kg som minst. Jag trodde det var 52 men efter att idag letat igenom

Dagens designtips!

Alltså, jag är ju en sucker för design.  Så är det bara. Tyvärr är mycket då automatiskt dyrt.  Jag har länge spanat efter matstolarna Charles Eames. Men problemet är ju att man vill ha flera, typ 6 stycken i vårt fall. (De kostar ca 3500 per styck..)  Häromdagen hittade jag IKON M Räddaren i detta I-landsproblem.  Så nu är dessa skönheter på väg hem till mig. Dock med ben i lönn.  Priset? 899 kr. Sjukt billigt. Ja, det är kopior. Men tills jag känner mig snorrik, och barnen är större så de inte målar på stolarna, så duger de fint. Hos IKON M fanns massor med designklassiker. De säljer nyproducerade designikoner men till ett betydligt lägre pris. Och jag blir alldeles sjuk när jag tittar runt på deras sida.  Jag hittade bland annat denna skönheten: Poul Henningsens Kotten .   Den är så otroligt vacker och jag blir alldeles kär.  Lampor är en svag punkt för mig.  Och den här underbara " husfågeln " som också är från Charles Eames.  Passar