Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att ha träffat fina flickor

Det här var dagens frukost. Typ.
Ni ser ju. Hela kostcirkeln var med.
Fiber upp över öronen.
Eller nja.
Men det var gott! Om ni undrar.
En av fördelarna med att vara vuxen är att man får göra så. Iaf ibland.
Och anledningen var att jag sov i stan inatt.
Och anledningen till det i sin tur var att jag träffade två fina flickor igår.
Drack bubbel. Åt thaimat. Pratade. 
Och oj. Vad jag saknat dem. 
Jisses.
Dagen idag har sådeles varit aningens seg.
Som tur var hade jag en trevlig lunchinbjudan med mer fiber som avslutning.
Och ytterligare en julklapp. 
Ska visa upp den sen.
Ett finfint armband som tål att visas.
Men nu vill jag bara säga att med flera timmar till godo 
har jag nått årets mål. 300 träningspass.
Check.
Nästa år ska jag ha något annat som mål.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)