Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att ha ätit på Butchers market

Ryktet säger att Butchers market i Göteborg har västkustens bästa hamburgare.
Och bästa milkshake. 
Så vi tänkte att vi skulle testa det.För säkerhetskull bestämde sig Lilla O för att vi skulle ha en milkshake-provning.
Sagt och gjort.
Vi provade:
Peanutbutter and choclate. 
Nutella and banana.
Passionfruit.
Vinnare blev Nutella och banan. Så vet ni. Om ni är där :)

Burgarna var tydligen otroligt goda. Och jag kan då ge recension av den vegetariska varianten.
Bästa hittills.
ToppTopp!
Definitivt värt ett besök.
Bra service. Bra priser. Riktigt god mat.
Det enda minus är att man inte kan boka bord vilket är lite si och så när man har barn med sig. 
Men vi fick plats direkt.
Apropå barn har de ingen barnmeny. Vilket i vårt fall inte är något problem. 
De kan ju alltid dela på något.
Som ingen av dem tänker äta ändå. Eller ska de äta exakt samma del.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)