Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att ha varit på kurs

Ser ni solen?
Men visst. Två hela dagar med sol. Av fyra. Men ändå. 
Fyra dagar som jag tillbringar i Furuboda.
Ehe? tänker du.
Jo jag har tränat i sanden. I en gymnastikhall. I en tallskog. På en asfaltplan.
Jag har sprungit. Lekt korv med bröd. Lyfta tusen vikter. Hoppat. Studsat. Hävt mig hit och dit.
Hängt. Kört intervaller. Sträckt ut mig åt alla tänkbara håll. 
Varför?
Jo det var första utbildningen mot att bli spinninginstruktör på Friskis och Svettis.
Jag har träffat fantastiska människor. Som alla brinner lika mycket för träning.
Som alla ska bli ledare. Men i olika saker.
Jag har hängt med en fin gammal vän. 
Pratat mycket. Skrattat mycket.
Ätit för mycket.
Och fått mitt kursintyg.
Nästa kurs är i maj. Jag är redo.

Sen kommer jag däremot ha panik. För jisses hur ska det här gå?

Kommentarer

  1. Ja, hur ska det gå för oss? Men vet du. Jag tror vi fixar det tillsammans. Tack för toppensällskap! Detta gjorde vi bra! 😙 Kram Maria

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där med att ha gjort en favorit i repris

Vi gjorde en favorit i repris. Och drog till Åre.  En repris från förra året. Då jag var där med världens bästa kollegor. Vi är inte kollegor längre. Faktiskt inte alls många av oss.  För att vara mer korrekt så är två det. Men det är fina människor. Fantastiskt fina. Och jag är väldigt glad. Och väldigt tacksam att de finns kvar i mitt liv. Och att de gillar att åka skidor. Vädret var helt ok. Det var en hel del sol.  En del snö. Dock bara på marken. Inte i luften. Men vad gör det. Det var tydligen en del is med. Så jag gjorde en liten vurpa. Så klart en väldigt elegant vurpa. Som resulterade i en skoterfärd, lite röntgen, en tumme som är gipsad. Inte helt enligt planen.  Men ändå.  Det kan vara så mycket värre. Och det där. Det kan man verkligen leva med. Sista dagen öppnades högzon. Och vi hann med några åk där med. Och en fantastisk utsikt. Tack Åre. För strålande dagar. Nästa år taggar vi Alperna.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.