Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att drömma om bröllop

I söndags var det bröllopsmässa i vår stad.
Förra gången jag var på det är nog fem, sex år sen.
Då var den sådär.
Som tur är har det hänt lite sen dess.
För denna gången var det riktigt bra.
Mycket att provsmaka till exempel. Bara det är ju bra.
Vad jag gjorde där?
Linda ska gifta sig. Fantastiska Linda.
Så jag hänger liksom på.
För att jag kan.
För att det nästan inte finns något roligare. 


Vi spanade vackra ringar. Fantastiska klänningar.
Snygga inbjudningskort. Duktiga fotografer.
Blommor. Mat. Sötsaker. Resor. 
Och en massa annat.
Som de här underbara glasen från Efva Attling.
Kommer ihåg att jag tittade på dem när jag gifte mig med.
Men insåg att jag inte skulle använda dem för vad de kostade så att säga.
Men vackra är de.

Kommentarer

  1. De där glasen (de långsmala) från Efva Attling köpte vi faktiskt när vi gifte oss. :) Och nä! De används inte så ofta, håller andan när jag diskar dem. ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)