Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att visa någon jag ska fira jul med

Dagens lucka. En bild på någon du ska fira jul med iår.
I år är det jackpott.
I år kommer de två fantastiska tjejer som fyller nästan allt mitt minne i telefonen.
De två som jag kommunicerar absolut mest med.
Dagligen.
De som jag skickar allt till. 
Allt bra.
Allt dåligt.
De som alltid svarar.

Detta. Det är min syster det.

Och detta. Detta är Emma. 
Som alltid lyckas simma ur bild. 
Därför är det den bästa jag hade från detta året.
I knät finns Lilla O och hans bästa kompis, tillika Emmas Lilla M.

Ännu mera jackpott är det för att barnens kusiner från Australien är här.
Vilken jul det blir!Kommentarer

  1. Åh vad fint skrivit <3 Jag ser också väldigt mycket fram mot julafton och för att få fira med dig. Kram systern

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)