Det där med hängande inredning


Jag älskar hängande inredning.
Det skapar en fantastisk rymd och volym i rummet.
Därför är jag extra nöjd med att vi fått upp jordglobarna.
En "påskpresent" från min mamma.
Eventuellt kom hon inte riktigt på det själv utan köpte det när vi var på Kabusa design factory.
Men jisses så bra det blev.


 På samma ställe köpte jag en autentiskt varmluftsballong på en halv meter.
Och även den svävar nu hos oss.
Visst är den fin så det förslår?


Kommentarer

  1. Wow, jag är helt förälskad i varmluftsballongen! Vilket fynd! Jag har själv precis flyttat och håller som bäst på att inreda och vill gärna utnyttja takhöjden till max och googlade därför på "hängande inredning" och kom till ditt inlägg. Det var precis den inspirationen jag letade efter. Tack! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar