Det där med festligheter


Det är inte direkt så att festligheter fyller min kalender. Då kan man tycka att tajmingen är sådär med två dagar efter varandra. 

I tisdags hade vi barbecue med jobbet. På en tisdag. Det serverades mängder med rosé. Och drinkar i en kanna. För på mitt jobb jobbar det bland annat en gammal bartender. Vi ska inte anställa fler såna. Det är inte hälsosamt. 

Det serverades kopiösa mängder mat. Otroligt god mat. Det blir så när någon kan grilla. Och gör det hela dagen. 

För att vara säkra på att inte svälta ihjäl serverades sju olika chokladkakor till efterrätt. Jodå så att...
Vi kan säga att det var lite tystare på jobbet på onsdagen än vad det normalt är...
Egentligen stod soffan högt på min aktivitetslista för onsdag. Men tydligen hade det bokats in en tjejmiddag i kalendern. Och trots att jag inte var upplagd. Eller kanske tack vare att jag inte var det. Blev det en otroligt trevlig kväll. Mer mat. Mer vin. Mer pratande. Mer skrattande. Mer gråtande. 
Kvart i tre avslutade vi kalaset. Kvart i tre. På natten.
Jag dör. 

Kommentarer