Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med vasaloppet

Idag var det som bekant vasaloppet.
Jag körde det inte.
Jag cyklade däremot vasaloppsspinning.
Det var minsann ganska jobbigt det med.
Jag kom i mål.

Men lärde mig några saker.
1. Victoria Secret gör världens bästa trosor.
De funkar fint att träna i. Oftast.
Men ta inte spetstrosorna när du ska spinna i över 4 timmar. 
Av många anledningar.
(det är helt ok att tycka att det var korkat. Det gör jag med)


2. När det står att det serveras mat o dryck under passet.
Ta inte föregivet att det är något du faktiskt vill stoppa i dig.
Det bästa som fanns var o-ekologiska bananer. 
Jag tycker ju då att man bör äta ekologiska.
Sen fanns det kaffe. Godis. Kanelbullar.
Säkert lyxigt. 
Men under ett spinningpass?

3. Använd inte dina supergamla spinningskor.
De som egentligen kasserades för tre år sedan.
På slutet kände jag inte mina stortår.
För att istället känna dem väldigt väldigt mycket när blod kom tillbaka i dem.
(det är helt ok att tycka att även detta var väldigt korkat)

På det stora hela.
Väldigt kul!
Väldigt mycket roligare än riktiga vasaloppet.
Och just det. 
Nya spinningskor är beställda.
Jag längtar.
 Inte så färgglada. Jag vet.
Men utbudet av cykelskor som även funkar till jobbet är aningens begränsat för tjejer. Kommentarer

 1. Ha ha! Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Om du gör en samling av din krönikör kan du ju lägga till "bra att veta saker" oxå.
  Ha en bra måndag! Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Otroligt bra jobbat med Vasalopps spinningen!!
  Bra kämpat.
  Stor kram från systern

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att fylla 40 om och om igen

I somras passerade jag 40. Och fick en massa fina presenter. Av en massa fina människor. Härliga upplevelser som varar hela året. Märkligt egentligen att man måste fylla jämt för att det ska finnas tid att umgås ordentligt. I helgen fick jag göra just det. Umgås ordentligt. Av en fin vän fick jag en hemlig helg. Den hemliga helgen tog oss till Lund. Till #elefantenirummet med Batra.  Så sjukt bra. Jag skrattade konstant. Om än varierande högt. I en och en halv timme. Här pratar vi bra magträning. Och det bästa var nog ändå att hans fru avslutade showen. Absolut klockrent. I övrigt var det mat. Bubbel. Shopping. Prat. Mycket prat. Och efter tips från systersonen. Det märkligaste. Ett besök hos shotluckan. Och därmed shots. De bjöd på en rejäl show när de gjorde shotsen.
Den var aningens bättre än själva drickandet av dem.

Jag kan tänka mig att fylla 40 varenda år framåt.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.