Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med vasaloppet

Idag var det som bekant vasaloppet.
Jag körde det inte.
Jag cyklade däremot vasaloppsspinning.
Det var minsann ganska jobbigt det med.
Jag kom i mål.

Men lärde mig några saker.
1. Victoria Secret gör världens bästa trosor.
De funkar fint att träna i. Oftast.
Men ta inte spetstrosorna när du ska spinna i över 4 timmar. 
Av många anledningar.
(det är helt ok att tycka att det var korkat. Det gör jag med)


2. När det står att det serveras mat o dryck under passet.
Ta inte föregivet att det är något du faktiskt vill stoppa i dig.
Det bästa som fanns var o-ekologiska bananer. 
Jag tycker ju då att man bör äta ekologiska.
Sen fanns det kaffe. Godis. Kanelbullar.
Säkert lyxigt. 
Men under ett spinningpass?

3. Använd inte dina supergamla spinningskor.
De som egentligen kasserades för tre år sedan.
På slutet kände jag inte mina stortår.
För att istället känna dem väldigt väldigt mycket när blod kom tillbaka i dem.
(det är helt ok att tycka att även detta var väldigt korkat)

På det stora hela.
Väldigt kul!
Väldigt mycket roligare än riktiga vasaloppet.
Och just det. 
Nya spinningskor är beställda.
Jag längtar.
 Inte så färgglada. Jag vet.
Men utbudet av cykelskor som även funkar till jobbet är aningens begränsat för tjejer. Kommentarer

 1. Ha ha! Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Om du gör en samling av din krönikör kan du ju lägga till "bra att veta saker" oxå.
  Ha en bra måndag! Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Otroligt bra jobbat med Vasalopps spinningen!!
  Bra kämpat.
  Stor kram från systern

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att ladda in energi

Jag startade helgen, eller iaf lördagen med att skapa energi tillsammans med en fin vän.
Varmbadhuset i stan. Brunch på landbron. Promenad i solen.

Inget märkvärdigt. Men kändes så otroligt lyxigt.
För tydligen tar jag sällan paus från måstena.  Laddar mer ur energi än in.
Och vet du. Måstena var kvar även efteråt. Och ingen har farit illa för att det inte blev gjort precis då. Det är dessutom fortfarande kvar.
För jag började göra annat istället. 
Tänk på att det är viktigt att få in mer energi än du lämnar ut. Och ibland måste du själv skapa de tillfällena. Andra fixar det inte åt dig.

Det där med att det snart är alla hjärtans dag

Ni vet. Snart är det alla hjärtans dag. Jaja. Det är kommersiellt. Jag vet.  Men jag struntar liksom i det. För fira allt som firas kan är en bra idé tänker jag. Och där fick alla ångest över vad man ska köpa. Man behöver inte köpa något. Så klart. Det är inte det som är grejen. Man kan kramas lite extra. Skicka ett sms. Rita en teckning.  Sjunga en sång. Dansa en dans.   Men. Om man kanske vill inspireras lite. Om man kanske är sugen på att köpa ngt. Så kolla www.l8hasselblad.se Jag vet att jag har tipsat om det innan. Men. Hon gör fantastiska smycken. Inte bara till kvinnor. Tex bär Orup alltid armband från henne. Är det tråkigt? Ja kanske. Men dra-mig-baklängelse-så-vackra.
Annars har ju röhnisch släppt en alldeles fantastisk kollektion träningskläder. Men då ska man vara säker på sin sak. Att köpa träningskläder till någon kan vara känsligt. Och att hitta färgglada löpartights till män. Det är banne mig omöjligt.
Upplevelser är alltid ett vinnande koncept. Men förbannat svårt att…