Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med vasaloppet

Idag var det som bekant vasaloppet.
Jag körde det inte.
Jag cyklade däremot vasaloppsspinning.
Det var minsann ganska jobbigt det med.
Jag kom i mål.

Men lärde mig några saker.
1. Victoria Secret gör världens bästa trosor.
De funkar fint att träna i. Oftast.
Men ta inte spetstrosorna när du ska spinna i över 4 timmar. 
Av många anledningar.
(det är helt ok att tycka att det var korkat. Det gör jag med)


2. När det står att det serveras mat o dryck under passet.
Ta inte föregivet att det är något du faktiskt vill stoppa i dig.
Det bästa som fanns var o-ekologiska bananer. 
Jag tycker ju då att man bör äta ekologiska.
Sen fanns det kaffe. Godis. Kanelbullar.
Säkert lyxigt. 
Men under ett spinningpass?

3. Använd inte dina supergamla spinningskor.
De som egentligen kasserades för tre år sedan.
På slutet kände jag inte mina stortår.
För att istället känna dem väldigt väldigt mycket när blod kom tillbaka i dem.
(det är helt ok att tycka att även detta var väldigt korkat)

På det stora hela.
Väldigt kul!
Väldigt mycket roligare än riktiga vasaloppet.
Och just det. 
Nya spinningskor är beställda.
Jag längtar.
 Inte så färgglada. Jag vet.
Men utbudet av cykelskor som även funkar till jobbet är aningens begränsat för tjejer. Kommentarer

 1. Ha ha! Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Om du gör en samling av din krönikör kan du ju lägga till "bra att veta saker" oxå.
  Ha en bra måndag! Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Otroligt bra jobbat med Vasalopps spinningen!!
  Bra kämpat.
  Stor kram från systern

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.

Det där med konstrunda på Österlen

Det blev konstrunda på Österlen även denna påsken. Som sig bör. Som traditionen säger. Hittade en del nya ställen. En del gamla ställen. En del tavlor. En del keramik. Och en hel massa mat. För att vara exakt 
I år var det lite nytänk. Så vi åt lunch när det var lunch. Istället för att fika. Väldigt vuxet. Vi hittade ett fantastiskt ställe i Sankt Olof. Byvägen 35. De serverade vegetarisk påskbuffe. En helt fantastisk sådan. I en helt fantastisk miljö.

Jag skulle kunna flytta in direkt.
Älskar den rustika känslan. Med tegel. Gamla detaljer. Att allt är genomtänkt. Dessutom. På Österlen <3 p="">De har öppet annars också. Men serverar gissningsvis inte påskbuffe då. Men väl annat. Pizzor om jag inte minns fel. Och Fika. Så klart. Och Fika. Det är viktigt det.