Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att inte vara lik sig

Igår blev jag stoppad av polisen.
Nej jag körde inte för fort.
Inte denna gången.
Det var nykterhetstest och titta-på-körkortet-kontroll.
Jag lämnade mitt körkort.
Polisen såg väldigt bekymrad ut.
"Det är inte speciellt likt"
Nej jag vet.
"Det står iaf här att du ska ha glasögon"
Ja jag vet.
"Men det ser inte alls ut som du"
Nej jag vet.
Men det är jag. 
Jag lovar.
"Det var inte så snygg bild?"

Vem sjutton blir bra på sitt körkort?
Och om jag nu skulle haft ett fejkat körkort. 
Då hade jag väl inte varit 35 år på det!
27, here we go!

Kommentarer

  1. Då ska vi inte prata om passkortet! Amen hallå! Jag tycker det var ett fint körkort men kanske inte så likt just nu. Hm, det körkortet ska du ha några år till...
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Sa de verkligen så "Det var inte så snygg bild"!? Jag tycker du är bra på den bilden. Vad säger de då till alla andra!!!?....och vem ger dem rätt till det!? Kram Sanna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)