Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med dålig hållning

Normalt sett har jag den berömda ostbåge-hållningen.
Det är varken snyggt eller speciellt bra.
Men nu har jag investerat i en uppsträckare.
Så nu går jag rakryggad genom dagen.
För att på kvällen ta av den. 
Sjunka ihop som en ostbåge igen och dö av träningsvärk i ryggen.
För det visar sig att musklerna där inte är de bästa.
Det visade sig att man möjligen kan behöva träna upp ryggen lite mer.
Så det och denna magiska (och ganska fula) grej ska göra att jag blir mer som en 
salt pinne än en ostbåge.
Jag vet vad ni tänker.
Sluta prata en massa snacks.
Jag återkommer när jag haft den ett tag för utvärdering.
Men nu vet ni. Varför jag ser lite stel ut om ni träffar mig.

Kommentarer

  1. Fan va coolt! Berätta mer!
    Jag är helt fullkomligt övertygad om att jag och mina ömma skuldror behöver en sån där. Va köster'e? Va köper man?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Dags att satsa!

Vilken dag tror ni leveransen blir? Som bakgrundsfakta kan vi ge att mvc satt 3 september som bf, att viktuppskattningen den 21 juli gav 2780 g (redan...), att jag gått upp 9.5 kg hittills..osv. Vilket datum tror du på? en flaska skumpa utlovas till den som gissar närmst! Sent from my wireless BlackBerry handheld