Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att gå all in. Utan anledning

Ni vet det där flytet som vissa verkar hitta.
Det där när allting går vägen.
Den där positiva spiralen.
Där det ena bara ger det andra.
Erbjudande trillar in. 
Fysiska formen är perfekt.
Skratten ligger ständigt nära till hands.
Hyn är snygg och fräsch.
Det där flytet ni vet.

Det har jag inte. 
Inte alls.
Ingenting går vägen just nu.
Därför.
Därför går jag all in.
Och har därför ätit
mintchokladtryffel (eller tryfflar för att vara mer ärlig)
glass
popcorn.
Ja det här går ju bra. 
Verkligen.
Om det hjälpte?
Inte ett skit. Så låt bli det.
Och ja, jag vet, det kanske är dags att köra en sockeravvänjning.
Kanske inte just ikväll bara. 
Eller ens imorgon.
Kanske när spiralen börjar vända.
Tror inte på sockeravvänjning i motvind!

Kommentarer

  1. Du är inte ensam! Och det var inte smart att springa så långt i lördags. Har inte rört mig sedan dess... Sen tror jag att de som har det där flytet, ja kul för dem, men de kanske ändå inte är nöjda. Varför kan man aldrig vara nöjd?
    Vädret påverkar ju oxå. Se till att få snö annars kan våren och solen komma.. Nöjd med vädret, nej!
    Hoppas du snart får flyt!
    Styrkekramar på dig! Kram Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att fylla 40 om och om igen

I somras passerade jag 40. Och fick en massa fina presenter. Av en massa fina människor. Härliga upplevelser som varar hela året. Märkligt egentligen att man måste fylla jämt för att det ska finnas tid att umgås ordentligt. I helgen fick jag göra just det. Umgås ordentligt. Av en fin vän fick jag en hemlig helg. Den hemliga helgen tog oss till Lund. Till #elefantenirummet med Batra.  Så sjukt bra. Jag skrattade konstant. Om än varierande högt. I en och en halv timme. Här pratar vi bra magträning. Och det bästa var nog ändå att hans fru avslutade showen. Absolut klockrent. I övrigt var det mat. Bubbel. Shopping. Prat. Mycket prat. Och efter tips från systersonen. Det märkligaste. Ett besök hos shotluckan. Och därmed shots. De bjöd på en rejäl show när de gjorde shotsen.
Den var aningens bättre än själva drickandet av dem.

Jag kan tänka mig att fylla 40 varenda år framåt.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.