Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att gå all in. Utan anledning

Ni vet det där flytet som vissa verkar hitta.
Det där när allting går vägen.
Den där positiva spiralen.
Där det ena bara ger det andra.
Erbjudande trillar in. 
Fysiska formen är perfekt.
Skratten ligger ständigt nära till hands.
Hyn är snygg och fräsch.
Det där flytet ni vet.

Det har jag inte. 
Inte alls.
Ingenting går vägen just nu.
Därför.
Därför går jag all in.
Och har därför ätit
mintchokladtryffel (eller tryfflar för att vara mer ärlig)
glass
popcorn.
Ja det här går ju bra. 
Verkligen.
Om det hjälpte?
Inte ett skit. Så låt bli det.
Och ja, jag vet, det kanske är dags att köra en sockeravvänjning.
Kanske inte just ikväll bara. 
Eller ens imorgon.
Kanske när spiralen börjar vända.
Tror inte på sockeravvänjning i motvind!

Kommentarer

  1. Du är inte ensam! Och det var inte smart att springa så långt i lördags. Har inte rört mig sedan dess... Sen tror jag att de som har det där flytet, ja kul för dem, men de kanske ändå inte är nöjda. Varför kan man aldrig vara nöjd?
    Vädret påverkar ju oxå. Se till att få snö annars kan våren och solen komma.. Nöjd med vädret, nej!
    Hoppas du snart får flyt!
    Styrkekramar på dig! Kram Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där med att ha gjort en favorit i repris

Vi gjorde en favorit i repris. Och drog till Åre.  En repris från förra året. Då jag var där med världens bästa kollegor. Vi är inte kollegor längre. Faktiskt inte alls många av oss.  För att vara mer korrekt så är två det. Men det är fina människor. Fantastiskt fina. Och jag är väldigt glad. Och väldigt tacksam att de finns kvar i mitt liv. Och att de gillar att åka skidor. Vädret var helt ok. Det var en hel del sol.  En del snö. Dock bara på marken. Inte i luften. Men vad gör det. Det var tydligen en del is med. Så jag gjorde en liten vurpa. Så klart en väldigt elegant vurpa. Som resulterade i en skoterfärd, lite röntgen, en tumme som är gipsad. Inte helt enligt planen.  Men ändå.  Det kan vara så mycket värre. Och det där. Det kan man verkligen leva med. Sista dagen öppnades högzon. Och vi hann med några åk där med. Och en fantastisk utsikt. Tack Åre. För strålande dagar. Nästa år taggar vi Alperna.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.