Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att springa i lera


Nej det är ingen träningsblogg.
Och det ska inte bli någon träningsblogg heller.
Men igår, då sprang jag och kusinen milen i loppet Jämjöhalvan.
I ösregn. Och lera.
Det var inte speciellt varmt och mysigt.
Det var dessutom halt som tusan i leran. 
Särskilt andra varvet. 
För loppet var 5 km per varv. 
Jag var väldigt glad att jag inte sprang halvmaran. Av många anledningar.
När jag anmälde mig till loppet så hade jag som målsättning att köra järnet.
Träna massor.
Dra ner min tid ordentligt.
Det gjorde jag inte.
Varken tränade massor eller drog ner min tid.
Det syntes i resultat listan. Inte helt oväntat.
Men efter förutsättningarna får det betecknas som ok.
Och det roliga med lokala tävlingar är att man ligger ganska bra till.
80 st ställde upp i klassen. 
Min placering blev 6. 
En av mina springkompisar tog femteplatsen. Heja Hanna!
Nu får jag sätta lite bättre fart på de där benen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)