Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att bli glad i magen

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan klagade över att det inte fanns några snygga bra pannband.
Pannband att ha vid löpning.
Titta vad jag har nu!
Eller ja, jag har fyra olika.
Fyra pannband man blir glad bara av att se.
Som en fantastisk tjej har sytt.
Jag är väldigt nöjd.
Idag kördes första testet på wellivates löpträning.
I regn.
Klart godkänt! 
Och jag blir glad i magen av dem!

Kommentarer

 1. Bra gjort! Att bli glad i magen visar att det är något du skall fortsätta med:)Kram Nilla
  ps klart du ska komma till eventet

  SvaraRadera
 2. Oj vilken lysande recension! Man får tacka, kul att de funkar som det var tänkt.;-)

  SvaraRadera
 3. Ja gud vad charmigt!! Och pannbandet ser jätteskönt ut också. Heja dig som tränar och är så duktig - själv är jag för närvarande stans största soffpotatis :)

  Kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. Vilket coolt pannband, sen är du så jädrans duktig med träningen, önskar att jag hade din energi. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)