Fortsätt till huvudinnehåll

Puh!

Helgens backträning gjorde sig läskigt påminde under dagens crossfitpass.
Men jag kände mig duktig när jag fick lägga mig på soffan på altanen. 
Perspektivet på bilden är inte så fördelaktigt men jag orkade inte hålla upp armen och ta ännu ett.
Det säger ju en del.

Idag såg jag möjligheterna komma att träna tillsammans med barnen.
Bortsett från småövningarna vi gör på altanen redan.
Idag cyklade Lilla O på sin balanscykel hela vägen till sjön och tillbaka.
Totalt 2 km. Och snabbt gick det.
Han har mammans tävlingsinstinkt. 
"Mamma jag ligger föööööst" "mamma du hinner inte me"
Så sant så.
Men om jag haft mina löparskor på så.
Och kanske inte klätterapan Lilla S i en träskrinda bakom.
Vad gör man inte för att få in vardagsträningen?

Däremot måste jag nog lägga om kosten. 
På riktigt.
Det kanske är den som gör att jag känner mig nere.
Det där sockerintaget tror jag kan göra en del med en. Men att ta sig ur det. 
Det är ingen lätt match.

Kommentarer

  1. Du är en förebild i träning. Tyvärr har det inte blivit så mycket av den varan... Det där med socker känner jag igen men det är ju jättesvårt att sluta. Börjar man sen ta något litet är man tillbaka i gamla vanor men om någon kan fixa det så är det du! Lycka till!
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.

Det där med konstrunda på Österlen

Det blev konstrunda på Österlen även denna påsken. Som sig bör. Som traditionen säger. Hittade en del nya ställen. En del gamla ställen. En del tavlor. En del keramik. Och en hel massa mat. För att vara exakt 
I år var det lite nytänk. Så vi åt lunch när det var lunch. Istället för att fika. Väldigt vuxet. Vi hittade ett fantastiskt ställe i Sankt Olof. Byvägen 35. De serverade vegetarisk påskbuffe. En helt fantastisk sådan. I en helt fantastisk miljö.

Jag skulle kunna flytta in direkt.
Älskar den rustika känslan. Med tegel. Gamla detaljer. Att allt är genomtänkt. Dessutom. På Österlen <3 p="">De har öppet annars också. Men serverar gissningsvis inte påskbuffe då. Men väl annat. Pizzor om jag inte minns fel. Och Fika. Så klart. Och Fika. Det är viktigt det.