Fortsätt till huvudinnehåll

Puh!

Helgens backträning gjorde sig läskigt påminde under dagens crossfitpass.
Men jag kände mig duktig när jag fick lägga mig på soffan på altanen. 
Perspektivet på bilden är inte så fördelaktigt men jag orkade inte hålla upp armen och ta ännu ett.
Det säger ju en del.

Idag såg jag möjligheterna komma att träna tillsammans med barnen.
Bortsett från småövningarna vi gör på altanen redan.
Idag cyklade Lilla O på sin balanscykel hela vägen till sjön och tillbaka.
Totalt 2 km. Och snabbt gick det.
Han har mammans tävlingsinstinkt. 
"Mamma jag ligger föööööst" "mamma du hinner inte me"
Så sant så.
Men om jag haft mina löparskor på så.
Och kanske inte klätterapan Lilla S i en träskrinda bakom.
Vad gör man inte för att få in vardagsträningen?

Däremot måste jag nog lägga om kosten. 
På riktigt.
Det kanske är den som gör att jag känner mig nere.
Det där sockerintaget tror jag kan göra en del med en. Men att ta sig ur det. 
Det är ingen lätt match.

Kommentarer

  1. Du är en förebild i träning. Tyvärr har det inte blivit så mycket av den varan... Det där med socker känner jag igen men det är ju jättesvårt att sluta. Börjar man sen ta något litet är man tillbaka i gamla vanor men om någon kan fixa det så är det du! Lycka till!
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att ladda in energi

Jag startade helgen, eller iaf lördagen med att skapa energi tillsammans med en fin vän.
Varmbadhuset i stan. Brunch på landbron. Promenad i solen.

Inget märkvärdigt. Men kändes så otroligt lyxigt.
För tydligen tar jag sällan paus från måstena.  Laddar mer ur energi än in.
Och vet du. Måstena var kvar även efteråt. Och ingen har farit illa för att det inte blev gjort precis då. Det är dessutom fortfarande kvar.
För jag började göra annat istället. 
Tänk på att det är viktigt att få in mer energi än du lämnar ut. Och ibland måste du själv skapa de tillfällena. Andra fixar det inte åt dig.

Det där med att fylla 40 om och om igen

I somras passerade jag 40. Och fick en massa fina presenter. Av en massa fina människor. Härliga upplevelser som varar hela året. Märkligt egentligen att man måste fylla jämt för att det ska finnas tid att umgås ordentligt. I helgen fick jag göra just det. Umgås ordentligt. Av en fin vän fick jag en hemlig helg. Den hemliga helgen tog oss till Lund. Till #elefantenirummet med Batra.  Så sjukt bra. Jag skrattade konstant. Om än varierande högt. I en och en halv timme. Här pratar vi bra magträning. Och det bästa var nog ändå att hans fru avslutade showen. Absolut klockrent. I övrigt var det mat. Bubbel. Shopping. Prat. Mycket prat. Och efter tips från systersonen. Det märkligaste. Ett besök hos shotluckan. Och därmed shots. De bjöd på en rejäl show när de gjorde shotsen.
Den var aningens bättre än själva drickandet av dem.

Jag kan tänka mig att fylla 40 varenda år framåt.