Fortsätt till huvudinnehåll

Puh!

Helgens backträning gjorde sig läskigt påminde under dagens crossfitpass.
Men jag kände mig duktig när jag fick lägga mig på soffan på altanen. 
Perspektivet på bilden är inte så fördelaktigt men jag orkade inte hålla upp armen och ta ännu ett.
Det säger ju en del.

Idag såg jag möjligheterna komma att träna tillsammans med barnen.
Bortsett från småövningarna vi gör på altanen redan.
Idag cyklade Lilla O på sin balanscykel hela vägen till sjön och tillbaka.
Totalt 2 km. Och snabbt gick det.
Han har mammans tävlingsinstinkt. 
"Mamma jag ligger föööööst" "mamma du hinner inte me"
Så sant så.
Men om jag haft mina löparskor på så.
Och kanske inte klätterapan Lilla S i en träskrinda bakom.
Vad gör man inte för att få in vardagsträningen?

Däremot måste jag nog lägga om kosten. 
På riktigt.
Det kanske är den som gör att jag känner mig nere.
Det där sockerintaget tror jag kan göra en del med en. Men att ta sig ur det. 
Det är ingen lätt match.

Kommentarer

  1. Du är en förebild i träning. Tyvärr har det inte blivit så mycket av den varan... Det där med socker känner jag igen men det är ju jättesvårt att sluta. Börjar man sen ta något litet är man tillbaka i gamla vanor men om någon kan fixa det så är det du! Lycka till!
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)