Fortsätt till huvudinnehåll

Post-vernissage

Vernissagen är till ända. Men oj vad bra det blev!
Vi ställde ut i en av de gamla ladorna. 
Passande miljö för oss. 
Trots strålande sol och fantastiskt väder kom det riktigt mycket folk!


Sju stycken var vi som ställde ut. I sju totalt olika stilar.
Underbart att det är så olika!

Butiken var givetvis öppen för alla som kände sig sugna på lite inredning!


Det är en dålig bild. Men ser ni? 
Hela gårdsplanen är full med bilar, motorcyklar och cyklar.
Underbart!

Och jo jag sålde tavlor :)Kommentarer

 1. Det ser riktigt trevligt ut. Mysigt att ha det i ladan. Kram Sanna

  SvaraRadera
 2. Va kul, jag visste inte att du var så konstnärlig ;) Blev tvungen att söka på "tavlor" på din blogg så jag fick ett hum om vad du gjort och jag gillart verkligen - jättefina tavlor ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Åhh vad himla kul - stort grattis!! Jättefina bilder och vad mysigt det ser ut :) Kul att du fick sälja :)) Härlig bild med krukan på stolen också.

  Stöööörsta kraaaamen aka

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt att ha vernissage och vad kul att det kom en massa folk och att du fick sälja också!
  kram Helena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)