Fortsätt till huvudinnehåll

Post-vernissage

Vernissagen är till ända. Men oj vad bra det blev!
Vi ställde ut i en av de gamla ladorna. 
Passande miljö för oss. 
Trots strålande sol och fantastiskt väder kom det riktigt mycket folk!


Sju stycken var vi som ställde ut. I sju totalt olika stilar.
Underbart att det är så olika!

Butiken var givetvis öppen för alla som kände sig sugna på lite inredning!


Det är en dålig bild. Men ser ni? 
Hela gårdsplanen är full med bilar, motorcyklar och cyklar.
Underbart!

Och jo jag sålde tavlor :)Kommentarer

 1. Det ser riktigt trevligt ut. Mysigt att ha det i ladan. Kram Sanna

  SvaraRadera
 2. Va kul, jag visste inte att du var så konstnärlig ;) Blev tvungen att söka på "tavlor" på din blogg så jag fick ett hum om vad du gjort och jag gillart verkligen - jättefina tavlor ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Åhh vad himla kul - stort grattis!! Jättefina bilder och vad mysigt det ser ut :) Kul att du fick sälja :)) Härlig bild med krukan på stolen också.

  Stöööörsta kraaaamen aka

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt att ha vernissage och vad kul att det kom en massa folk och att du fick sälja också!
  kram Helena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Det där med att ha gjort en favorit i repris

Vi gjorde en favorit i repris. Och drog till Åre.  En repris från förra året. Då jag var där med världens bästa kollegor. Vi är inte kollegor längre. Faktiskt inte alls många av oss.  För att vara mer korrekt så är två det. Men det är fina människor. Fantastiskt fina. Och jag är väldigt glad. Och väldigt tacksam att de finns kvar i mitt liv. Och att de gillar att åka skidor. Vädret var helt ok. Det var en hel del sol.  En del snö. Dock bara på marken. Inte i luften. Men vad gör det. Det var tydligen en del is med. Så jag gjorde en liten vurpa. Så klart en väldigt elegant vurpa. Som resulterade i en skoterfärd, lite röntgen, en tumme som är gipsad. Inte helt enligt planen.  Men ändå.  Det kan vara så mycket värre. Och det där. Det kan man verkligen leva med. Sista dagen öppnades högzon. Och vi hann med några åk där med. Och en fantastisk utsikt. Tack Åre. För strålande dagar. Nästa år taggar vi Alperna.

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där med att ha få ha det ljuvligt

Tänk att få äta god mat. Prata livet.
Dricka bubbel. Skratta.
Finnas till. Äta glass.
Smida planer. Förkasta planer.
Skratta lite till.
Och ha det ljuvligt.
Tänk att få ha fina människor i sitt liv.
Att få ventilera. Att få feedback.
Att bli lyssnad på.
Att få lyssna.
Livet är bra fint!
På en vanlig fredag dessutom.