Fortsätt till huvudinnehåll

En trött variant

Jag är löjligt trött.
Trots att jag precis stoppat i mig hembakad chokladkaka.
Kanske faktiskt ska gå och lägga mig tidigt för en gång skull.
Men det har varit en bra helg.
Vi har köpt äppelmust från Karlskrona Musteri, jordgubbar från Ramdala.
En fin vän bjöd på uppdukat snacksbord och drinkar. 
Fina vänner kom på middag.
Träning hanns med. En massa faktiskt. 
Kameran. Den verkar inte riktigt ha varit med.
Men med lite ny ork så kanske.


Och just det. Mina nya löparskor har kommit. 
De väger inte ett dugg. Ska bli spännande som tusan att testa.Nu. Sängen.


Kommentarer

 1. Vilken härlig helg du haft, o mycket godsaker.....Snygga skor hoppas du flyger fram i spåret med dem. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra helg och mycket gott du visar! Här har jag inte hunnit med mycket mer än att träffa valpköpare...
  Kul med nya skor, hoppas de hjälper till med löpningen :)
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Oj vad mycket härligheter du hunnit med :) Och dina skor - wow, vill ha!! Lova att berätta vad du tycker om dem :)

  Stööörsta kraaaaamen aka

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för ditt smakråd hos mig. Precis så har jag också funderat idag och har faktiskt ställt in mig på de rosa ostronfaten. Ja, så får det bli, jag är rädd att de grå blir för mörka.

  Kram Teres

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)