Fortsätt till huvudinnehåll

En trött variant

Jag är löjligt trött.
Trots att jag precis stoppat i mig hembakad chokladkaka.
Kanske faktiskt ska gå och lägga mig tidigt för en gång skull.
Men det har varit en bra helg.
Vi har köpt äppelmust från Karlskrona Musteri, jordgubbar från Ramdala.
En fin vän bjöd på uppdukat snacksbord och drinkar. 
Fina vänner kom på middag.
Träning hanns med. En massa faktiskt. 
Kameran. Den verkar inte riktigt ha varit med.
Men med lite ny ork så kanske.


Och just det. Mina nya löparskor har kommit. 
De väger inte ett dugg. Ska bli spännande som tusan att testa.Nu. Sängen.


Kommentarer

 1. Vilken härlig helg du haft, o mycket godsaker.....Snygga skor hoppas du flyger fram i spåret med dem. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra helg och mycket gott du visar! Här har jag inte hunnit med mycket mer än att träffa valpköpare...
  Kul med nya skor, hoppas de hjälper till med löpningen :)
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Oj vad mycket härligheter du hunnit med :) Och dina skor - wow, vill ha!! Lova att berätta vad du tycker om dem :)

  Stööörsta kraaaaamen aka

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för ditt smakråd hos mig. Precis så har jag också funderat idag och har faktiskt ställt in mig på de rosa ostronfaten. Ja, så får det bli, jag är rädd att de grå blir för mörka.

  Kram Teres

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att ladda in energi

Jag startade helgen, eller iaf lördagen med att skapa energi tillsammans med en fin vän.
Varmbadhuset i stan. Brunch på landbron. Promenad i solen.

Inget märkvärdigt. Men kändes så otroligt lyxigt.
För tydligen tar jag sällan paus från måstena.  Laddar mer ur energi än in.
Och vet du. Måstena var kvar även efteråt. Och ingen har farit illa för att det inte blev gjort precis då. Det är dessutom fortfarande kvar.
För jag började göra annat istället. 
Tänk på att det är viktigt att få in mer energi än du lämnar ut. Och ibland måste du själv skapa de tillfällena. Andra fixar det inte åt dig.

Det där med att det snart är alla hjärtans dag

Ni vet. Snart är det alla hjärtans dag. Jaja. Det är kommersiellt. Jag vet.  Men jag struntar liksom i det. För fira allt som firas kan är en bra idé tänker jag. Och där fick alla ångest över vad man ska köpa. Man behöver inte köpa något. Så klart. Det är inte det som är grejen. Man kan kramas lite extra. Skicka ett sms. Rita en teckning.  Sjunga en sång. Dansa en dans.   Men. Om man kanske vill inspireras lite. Om man kanske är sugen på att köpa ngt. Så kolla www.l8hasselblad.se Jag vet att jag har tipsat om det innan. Men. Hon gör fantastiska smycken. Inte bara till kvinnor. Tex bär Orup alltid armband från henne. Är det tråkigt? Ja kanske. Men dra-mig-baklängelse-så-vackra.
Annars har ju röhnisch släppt en alldeles fantastisk kollektion träningskläder. Men då ska man vara säker på sin sak. Att köpa träningskläder till någon kan vara känsligt. Och att hitta färgglada löpartights till män. Det är banne mig omöjligt.
Upplevelser är alltid ett vinnande koncept. Men förbannat svårt att…