Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens tvååring


Idag var plåsterlådan framme. Igen.
Jag ska köpa den största första förband som finns.
För jag har ett sånt barn.
Ett sånt som har mina gener. Och bara slår sig.
Tidigare i veckan cyklade han och trillade. 
Landade på en vass sten och fick ett djupt hack i knät.
Dagen efter snubblade han på trappan på altanen och rev upp hela smalbenet.
 Idag. Idag stod han i soffan på altanen. 
(Nej man får inte det)
Trillade huvudstupa rakt ner i hörnet på glasbordet
(nej man får inte det heller)
Stor bula. 
Hack i pannan
Och ett dekorativt sprutande näsblod.
Lilla O blev jätteledsen. Och jätterädd.
Lilla S blev om möjligt ännu räddare.
Alla skrek i högan sky. På altanen.
Och ja just det. Jag var själv hemma.
Ett "vad var det jag sa" var inte alls på sin plats heller.Kommentarer

 1. ajaj då. Du verkar behöva en stor plåsterlåda:) Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Inte kul att vara själv i de lägena :-( Finns billiga plåster på IKEA och fungerar bra. Ett problem, IKEA ligger inte i närheten. Blir dyra om man bara ska handla det ;-)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj!! Inte lätt med alla skador!! Tur det finns plåster :)

  Stööörsta kraaamen aka

  ps, kul att du gillade mina amplar, de är från Plantagen :)

  SvaraRadera
 4. Stackars liten! Och stackars mamman som ensam ska trösta i den stunden....
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 5. Stackars liten! Hoppas att han mår bättre nu? Och en stor låda med plåster och förband låter som en bra investering med tanke på er lille äventyrare.

  Ta hand om er!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Hoppas lillskrutten repar på sig, han blir härdad iaf. Jag var själv ett sånt barn när jag var liten - alla skämtade om att jag hade klippkort på akuten så min föräldrar hade också en gigantisk första hjälpen låda hemma ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.

Det där med konstrunda på Österlen

Det blev konstrunda på Österlen även denna påsken. Som sig bör. Som traditionen säger. Hittade en del nya ställen. En del gamla ställen. En del tavlor. En del keramik. Och en hel massa mat. För att vara exakt 
I år var det lite nytänk. Så vi åt lunch när det var lunch. Istället för att fika. Väldigt vuxet. Vi hittade ett fantastiskt ställe i Sankt Olof. Byvägen 35. De serverade vegetarisk påskbuffe. En helt fantastisk sådan. I en helt fantastisk miljö.

Jag skulle kunna flytta in direkt.
Älskar den rustika känslan. Med tegel. Gamla detaljer. Att allt är genomtänkt. Dessutom. På Österlen <3 p="">De har öppet annars också. Men serverar gissningsvis inte påskbuffe då. Men väl annat. Pizzor om jag inte minns fel. Och Fika. Så klart. Och Fika. Det är viktigt det.