Fortsätt till huvudinnehåll

Kreativiteten flödar

Jag måste bara visa er. Trots att det är usla mobilbilder.
Jag tror jag har världens snabbaste barn
Eller iaf väldigt målmedvetna och fokuserade barn.
När mamman tittar bort.
Två sekunder lämnade jag Lilla S.
Vad händer?
Sopskåpet slits upp.
Kompostpåsar slits ut. 
Extra rullen hushållspapper slits ut.
Pappret slits upp från rullen.
Sen torkar han frenetiskt i diskmaskinen.
Skulle tydligen städa...

Lilla O tog en kartong från butiken.
I kartongen fanns en skiva frigolit.
Fanns.
Den gjorde Lilla O "snö" av.
Lyckalycka.
Det snöade lite över Lilla S med.
Och i hela huset.
Sen skulle han städa.
I en sekund. Sen kunde mamman fortsätta.
Tack då.

Ja de är iaf kreativa. Och det är bra. 
Antar jag.

Kommentarer

 1. Haha, vilken liten bus :))))) Det är klart man måste hjälpa till i köket och se till att det går rätt till - fattar väl vem som helst ju, haha!!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Vad härliga de är! :) Och kreativa barn är bra. Och vad söta de är som vill hjälpa till och städa. Sötnosar! :)

  Tack snälla Tess för dina fina ord om min blogg. Ord som värmer gott. Vad rar du är. :)

  Sköt om er och ha en riktigt fin helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där med att ha gjort en favorit i repris

Vi gjorde en favorit i repris. Och drog till Åre.  En repris från förra året. Då jag var där med världens bästa kollegor. Vi är inte kollegor längre. Faktiskt inte alls många av oss.  För att vara mer korrekt så är två det. Men det är fina människor. Fantastiskt fina. Och jag är väldigt glad. Och väldigt tacksam att de finns kvar i mitt liv. Och att de gillar att åka skidor. Vädret var helt ok. Det var en hel del sol.  En del snö. Dock bara på marken. Inte i luften. Men vad gör det. Det var tydligen en del is med. Så jag gjorde en liten vurpa. Så klart en väldigt elegant vurpa. Som resulterade i en skoterfärd, lite röntgen, en tumme som är gipsad. Inte helt enligt planen.  Men ändå.  Det kan vara så mycket värre. Och det där. Det kan man verkligen leva med. Sista dagen öppnades högzon. Och vi hann med några åk där med. Och en fantastisk utsikt. Tack Åre. För strålande dagar. Nästa år taggar vi Alperna.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.