Fortsätt till huvudinnehåll

Kreativiteten flödar

Jag måste bara visa er. Trots att det är usla mobilbilder.
Jag tror jag har världens snabbaste barn
Eller iaf väldigt målmedvetna och fokuserade barn.
När mamman tittar bort.
Två sekunder lämnade jag Lilla S.
Vad händer?
Sopskåpet slits upp.
Kompostpåsar slits ut. 
Extra rullen hushållspapper slits ut.
Pappret slits upp från rullen.
Sen torkar han frenetiskt i diskmaskinen.
Skulle tydligen städa...

Lilla O tog en kartong från butiken.
I kartongen fanns en skiva frigolit.
Fanns.
Den gjorde Lilla O "snö" av.
Lyckalycka.
Det snöade lite över Lilla S med.
Och i hela huset.
Sen skulle han städa.
I en sekund. Sen kunde mamman fortsätta.
Tack då.

Ja de är iaf kreativa. Och det är bra. 
Antar jag.

Kommentarer

 1. Haha, vilken liten bus :))))) Det är klart man måste hjälpa till i köket och se till att det går rätt till - fattar väl vem som helst ju, haha!!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Vad härliga de är! :) Och kreativa barn är bra. Och vad söta de är som vill hjälpa till och städa. Sötnosar! :)

  Tack snälla Tess för dina fina ord om min blogg. Ord som värmer gott. Vad rar du är. :)

  Sköt om er och ha en riktigt fin helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)