Fortsätt till huvudinnehåll

Prinsessan och spindelmannen

Igår var det avslutning på barngympan.
Och alla barnen skulle givetvis vara utklädda.
Och de arma ledarna också.
Prinsessa. Det var minsann inte igår man klädde ut sig till det.
Ska jag vara ärlig tror jag nog aldrig jag gjort det. Så det var väl på tiden.
Halvportionen var spindelmannen. Så klart.
24 vilda barn kom. Med sina föräldrar.
Jösses vad trångt.
Men vad de tog i när de tävlade mot sina föräldrar i Fem kamp.
Märkligt nog vann alla barn. Vars en piggelin. Och diplom.
Viktigt som tusan.


Man kanske skulle bli prinsessa. 
Undra om det räcker att bygga ett torn till huset?
Jag älskar torn-hus. 
Så en bra anledning tycker jag. 

Kommentarer

  1. Så söta ni är! Det klär dig att vara prinsessa! /Sanna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)