Fortsätt till huvudinnehåll

Man kanske skulle ta över världen?

Häromdagen hade jag en helt fantastisk möjlighet. 
Jag var nämligen med på Tillväxtverkets ambassadörskonferens. 
Jag och 449 andra kvinnor. 
450 kvinnor som alla är otroligt inspirerande, engagerande och som alla driver företag i någon form.
Vilken energi!

Dagen var fylld med helt fantastiska talare. Helt fantastiska historia.
Fantastiska resor. Fantastiska människor.
När jag känner att jag vill ge upp pga motgångar.
Då har jag numera en bank av historier att ta till. Där min framstår som en marshmallow-dröm.
Då kan jag bita ihop och fortsätta.
Självklart var dagen fylld av mingel. Men även av storytelling, av humor i presentationer, 
av en massa jävlaranamma!


Vi var på Clarion Sign i Stockholm. Ett hotell jag bott på flera gånger i jobbet.
Men aldrig tittat närmare på. 
Det blir gärna så. Man bara sover där liksom.
Nu fascinerades jag över att de hade svart toalettpapper med blommor på.
Att de hade stora spökliknande lampor som var helt fantastiska.
Att de hade ett korkat mellanrum mellan våningarna som gjorde att det tappades ner saker i huvudet på folk...

Jag kom hem inspirerad och glad.
Med många nya kontakter.
Och ett plötsligt sug av att starta fler företag! 

Är du mer nyfiken på ambassadörerna så kan du läsa här!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Det går bra nu...

Idag skulle O inte till dagis. "näÄä me dagis" (=nej jag ska inte gå till dagis).  Jag: nähä, då får mamma och S gå själva. (O tittar på mamma som om hon var helt galen. Vilket man kan förstå...vet inte helt hur jag tänkte i det uttalandet) Som tur var ändrade O sig och ville gå.  Men ville INTE ta på sig överdragsbyxorna. Bara stövlarna. Och självklart själv. Och självklart på fel fot (varför gör de alltid det?) Efter lite tjat så var jacka på, mössa på, och stövlarna. Vi kom överens om att byxorna fick åka i vagnen  och vantarna med. Klockan är nu 8.55 och vi har 1 km till dagis... När jag tar fram vagnen inser jag att pappan igår hade med ett paket blöjor och regnbyxor till dagis, och *surprise* även det med sig hem. Alltså fick inte riktigt allt plats i vagnen. Men vad gjorde det. O skulle INTE åka vagn. Han skulle gå. SJÄLV. Viktigt. 950 meter senare i duggregn gick han med på att åka vagn.  Barnet kom iaf i tid till fruktstunden. Och mamman dog sötdöden

Dags att satsa!

Vilken dag tror ni leveransen blir? Som bakgrundsfakta kan vi ge att mvc satt 3 september som bf, att viktuppskattningen den 21 juli gav 2780 g (redan...), att jag gått upp 9.5 kg hittills..osv. Vilket datum tror du på? en flaska skumpa utlovas till den som gissar närmst! Sent from my wireless BlackBerry handheld