Fortsätt till huvudinnehåll

Man kanske skulle ta över världen?

Häromdagen hade jag en helt fantastisk möjlighet. 
Jag var nämligen med på Tillväxtverkets ambassadörskonferens. 
Jag och 449 andra kvinnor. 
450 kvinnor som alla är otroligt inspirerande, engagerande och som alla driver företag i någon form.
Vilken energi!

Dagen var fylld med helt fantastiska talare. Helt fantastiska historia.
Fantastiska resor. Fantastiska människor.
När jag känner att jag vill ge upp pga motgångar.
Då har jag numera en bank av historier att ta till. Där min framstår som en marshmallow-dröm.
Då kan jag bita ihop och fortsätta.
Självklart var dagen fylld av mingel. Men även av storytelling, av humor i presentationer, 
av en massa jävlaranamma!


Vi var på Clarion Sign i Stockholm. Ett hotell jag bott på flera gånger i jobbet.
Men aldrig tittat närmare på. 
Det blir gärna så. Man bara sover där liksom.
Nu fascinerades jag över att de hade svart toalettpapper med blommor på.
Att de hade stora spökliknande lampor som var helt fantastiska.
Att de hade ett korkat mellanrum mellan våningarna som gjorde att det tappades ner saker i huvudet på folk...

Jag kom hem inspirerad och glad.
Med många nya kontakter.
Och ett plötsligt sug av att starta fler företag! 

Är du mer nyfiken på ambassadörerna så kan du läsa här!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där med att ha gjort en favorit i repris

Vi gjorde en favorit i repris. Och drog till Åre.  En repris från förra året. Då jag var där med världens bästa kollegor. Vi är inte kollegor längre. Faktiskt inte alls många av oss.  För att vara mer korrekt så är två det. Men det är fina människor. Fantastiskt fina. Och jag är väldigt glad. Och väldigt tacksam att de finns kvar i mitt liv. Och att de gillar att åka skidor. Vädret var helt ok. Det var en hel del sol.  En del snö. Dock bara på marken. Inte i luften. Men vad gör det. Det var tydligen en del is med. Så jag gjorde en liten vurpa. Så klart en väldigt elegant vurpa. Som resulterade i en skoterfärd, lite röntgen, en tumme som är gipsad. Inte helt enligt planen.  Men ändå.  Det kan vara så mycket värre. Och det där. Det kan man verkligen leva med. Sista dagen öppnades högzon. Och vi hann med några åk där med. Och en fantastisk utsikt. Tack Åre. För strålande dagar. Nästa år taggar vi Alperna.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.