Fortsätt till huvudinnehåll

Man kanske skulle ta över världen?

Häromdagen hade jag en helt fantastisk möjlighet. 
Jag var nämligen med på Tillväxtverkets ambassadörskonferens. 
Jag och 449 andra kvinnor. 
450 kvinnor som alla är otroligt inspirerande, engagerande och som alla driver företag i någon form.
Vilken energi!

Dagen var fylld med helt fantastiska talare. Helt fantastiska historia.
Fantastiska resor. Fantastiska människor.
När jag känner att jag vill ge upp pga motgångar.
Då har jag numera en bank av historier att ta till. Där min framstår som en marshmallow-dröm.
Då kan jag bita ihop och fortsätta.
Självklart var dagen fylld av mingel. Men även av storytelling, av humor i presentationer, 
av en massa jävlaranamma!


Vi var på Clarion Sign i Stockholm. Ett hotell jag bott på flera gånger i jobbet.
Men aldrig tittat närmare på. 
Det blir gärna så. Man bara sover där liksom.
Nu fascinerades jag över att de hade svart toalettpapper med blommor på.
Att de hade stora spökliknande lampor som var helt fantastiska.
Att de hade ett korkat mellanrum mellan våningarna som gjorde att det tappades ner saker i huvudet på folk...

Jag kom hem inspirerad och glad.
Med många nya kontakter.
Och ett plötsligt sug av att starta fler företag! 

Är du mer nyfiken på ambassadörerna så kan du läsa här!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att ladda in energi

Jag startade helgen, eller iaf lördagen med att skapa energi tillsammans med en fin vän.
Varmbadhuset i stan. Brunch på landbron. Promenad i solen.

Inget märkvärdigt. Men kändes så otroligt lyxigt.
För tydligen tar jag sällan paus från måstena.  Laddar mer ur energi än in.
Och vet du. Måstena var kvar även efteråt. Och ingen har farit illa för att det inte blev gjort precis då. Det är dessutom fortfarande kvar.
För jag började göra annat istället. 
Tänk på att det är viktigt att få in mer energi än du lämnar ut. Och ibland måste du själv skapa de tillfällena. Andra fixar det inte åt dig.

Det där med att fylla 40 om och om igen

I somras passerade jag 40. Och fick en massa fina presenter. Av en massa fina människor. Härliga upplevelser som varar hela året. Märkligt egentligen att man måste fylla jämt för att det ska finnas tid att umgås ordentligt. I helgen fick jag göra just det. Umgås ordentligt. Av en fin vän fick jag en hemlig helg. Den hemliga helgen tog oss till Lund. Till #elefantenirummet med Batra.  Så sjukt bra. Jag skrattade konstant. Om än varierande högt. I en och en halv timme. Här pratar vi bra magträning. Och det bästa var nog ändå att hans fru avslutade showen. Absolut klockrent. I övrigt var det mat. Bubbel. Shopping. Prat. Mycket prat. Och efter tips från systersonen. Det märkligaste. Ett besök hos shotluckan. Och därmed shots. De bjöd på en rejäl show när de gjorde shotsen.
Den var aningens bättre än själva drickandet av dem.

Jag kan tänka mig att fylla 40 varenda år framåt.