Fortsätt till huvudinnehåll

Det bästa choklad

Alltså ni måste bara se. 
Detta kan vara den mest fantastiska av chokladaskar.


Det är 16 små konstverk som ligger där i. 
Knappt så man vågar äta upp dem.


I kartongen ligger även en bildkarta med alla deras praliner. 
I färg. 
Och med text vad de innehåller.
Lövly! I just say.
Just det, det står även "must be eaten within two weeks" 
Ajdå. Vad synd.
Hur de hamnade hos mig?
De kommer härifrån
Alltså från den bästa av de bästa chokladfabrikerna i England.
Och den ägs av svägerskans svåger (rörigt? Ja lite)

Just det. Jag har varit och klippt mig idag.
Och fått färgen i håret borttagen.
Så skönt.
Så därför bjuder jag på en usel bild.
Ostylad. Osminkad. I munktröja.
Men ändå. Så nöjd med håret.


Kommentarer

 1. Vad roligt att börja piffa till lekstugan i sommar. Det är ju så roligt och precis som du säger....undrar just vem som tycker det är roligast;)

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. En sådan chokladkartong hade passat mig som handen i handsken nu med mina nya regler bara något smått och gott i helgen... snygg frissa! Var själv och beställde klippning så sent som igår. Men, jag har ingen frisyr bara rakklippt det tycker jag är praktiskt för man är inte så beroende av när... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Riktigt god choklad, finns det något godare! Dom såg hur goda ut som helst! Snygg frissa! Jag har också varit hos frissan idag och blev med lugg!
  Kram Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Mmmmm skicka hit chokladkartongen genast, haha!! Eller nääää förresten, jag ska prova bikinis idag och det lär iiiinte gå så bra så behåll asken, fniss :))

  Superfin frissa, jag älskar page!! Tyvärr blir den frisyren inte så bra på mig pga. min ansiktsform, men du ser ju superfin ut i den frisyren! Fin färg också, men vilken färg hade du innan?

  Önskar dig en finfin helg!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Fin du blev!! Hoppas vi ses snart igen ;-) Kram Cattis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.

Det där med konstrunda på Österlen

Det blev konstrunda på Österlen även denna påsken. Som sig bör. Som traditionen säger. Hittade en del nya ställen. En del gamla ställen. En del tavlor. En del keramik. Och en hel massa mat. För att vara exakt 
I år var det lite nytänk. Så vi åt lunch när det var lunch. Istället för att fika. Väldigt vuxet. Vi hittade ett fantastiskt ställe i Sankt Olof. Byvägen 35. De serverade vegetarisk påskbuffe. En helt fantastisk sådan. I en helt fantastisk miljö.

Jag skulle kunna flytta in direkt.
Älskar den rustika känslan. Med tegel. Gamla detaljer. Att allt är genomtänkt. Dessutom. På Österlen <3 p="">De har öppet annars också. Men serverar gissningsvis inte påskbuffe då. Men väl annat. Pizzor om jag inte minns fel. Och Fika. Så klart. Och Fika. Det är viktigt det.