Fortsätt till huvudinnehåll

Det bästa choklad

Alltså ni måste bara se. 
Detta kan vara den mest fantastiska av chokladaskar.


Det är 16 små konstverk som ligger där i. 
Knappt så man vågar äta upp dem.


I kartongen ligger även en bildkarta med alla deras praliner. 
I färg. 
Och med text vad de innehåller.
Lövly! I just say.
Just det, det står även "must be eaten within two weeks" 
Ajdå. Vad synd.
Hur de hamnade hos mig?
De kommer härifrån
Alltså från den bästa av de bästa chokladfabrikerna i England.
Och den ägs av svägerskans svåger (rörigt? Ja lite)

Just det. Jag har varit och klippt mig idag.
Och fått färgen i håret borttagen.
Så skönt.
Så därför bjuder jag på en usel bild.
Ostylad. Osminkad. I munktröja.
Men ändå. Så nöjd med håret.


Kommentarer

 1. Vad roligt att börja piffa till lekstugan i sommar. Det är ju så roligt och precis som du säger....undrar just vem som tycker det är roligast;)

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. En sådan chokladkartong hade passat mig som handen i handsken nu med mina nya regler bara något smått och gott i helgen... snygg frissa! Var själv och beställde klippning så sent som igår. Men, jag har ingen frisyr bara rakklippt det tycker jag är praktiskt för man är inte så beroende av när... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Riktigt god choklad, finns det något godare! Dom såg hur goda ut som helst! Snygg frissa! Jag har också varit hos frissan idag och blev med lugg!
  Kram Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Mmmmm skicka hit chokladkartongen genast, haha!! Eller nääää förresten, jag ska prova bikinis idag och det lär iiiinte gå så bra så behåll asken, fniss :))

  Superfin frissa, jag älskar page!! Tyvärr blir den frisyren inte så bra på mig pga. min ansiktsform, men du ser ju superfin ut i den frisyren! Fin färg också, men vilken färg hade du innan?

  Önskar dig en finfin helg!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Fin du blev!! Hoppas vi ses snart igen ;-) Kram Cattis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Dagens designtips!

Alltså, jag är ju en sucker för design.  Så är det bara. Tyvärr är mycket då automatiskt dyrt.  Jag har länge spanat efter matstolarna Charles Eames. Men problemet är ju att man vill ha flera, typ 6 stycken i vårt fall. (De kostar ca 3500 per styck..)  Häromdagen hittade jag IKON M Räddaren i detta I-landsproblem.  Så nu är dessa skönheter på väg hem till mig. Dock med ben i lönn.  Priset? 899 kr. Sjukt billigt. Ja, det är kopior. Men tills jag känner mig snorrik, och barnen är större så de inte målar på stolarna, så duger de fint. Hos IKON M fanns massor med designklassiker. De säljer nyproducerade designikoner men till ett betydligt lägre pris. Och jag blir alldeles sjuk när jag tittar runt på deras sida.  Jag hittade bland annat denna skönheten: Poul Henningsens Kotten .   Den är så otroligt vacker och jag blir alldeles kär.  Lampor är en svag punkt för mig.  Och den här underbara " husfågeln " som också är från Charles Eames.  Passar

Det där med att våga berätta

Så var det då dags för lite allvar. Dags att berätta. Och att sluta skämmas. För saker som har varit. De har just varit. För ett antal år sedan var mitt liv aningens annorlunda. Så klart. Jag pluggade till elektroingenjör på högskolan. Jag var sambo. Jag hade massor med vänner. och jag hade ganska roligt. Minsann. Men. Jag mådde skit. Och det fanns inte en anledning till varför jag gjorde det. Det fanns kanske 100. Större och mindre. Allvarliga och fjantiga. Men skit det mådde jag. Och jag la all min fokus på mat. Eller snarare att inte äta.  Och att inte äta gjorde jag bra. Nu vill man gärna kategorisera in detta i något sjukdomsfack. Vilket jag själv har lite svårt att göra. Men vi kan sammanfatta det i ätstörning. Det räcker bra där liksom. Då vill folk. Av någon anledning alltid veta vad man vägde. För tydligen är det så man bedömer om någon har en ätstörning. Jag vägde 46 kg som minst. Jag trodde det var 52 men efter att idag letat igenom