Fortsätt till huvudinnehåll

Det bästa choklad

Alltså ni måste bara se. 
Detta kan vara den mest fantastiska av chokladaskar.


Det är 16 små konstverk som ligger där i. 
Knappt så man vågar äta upp dem.


I kartongen ligger även en bildkarta med alla deras praliner. 
I färg. 
Och med text vad de innehåller.
Lövly! I just say.
Just det, det står även "must be eaten within two weeks" 
Ajdå. Vad synd.
Hur de hamnade hos mig?
De kommer härifrån
Alltså från den bästa av de bästa chokladfabrikerna i England.
Och den ägs av svägerskans svåger (rörigt? Ja lite)

Just det. Jag har varit och klippt mig idag.
Och fått färgen i håret borttagen.
Så skönt.
Så därför bjuder jag på en usel bild.
Ostylad. Osminkad. I munktröja.
Men ändå. Så nöjd med håret.


Kommentarer

 1. Vad roligt att börja piffa till lekstugan i sommar. Det är ju så roligt och precis som du säger....undrar just vem som tycker det är roligast;)

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. En sådan chokladkartong hade passat mig som handen i handsken nu med mina nya regler bara något smått och gott i helgen... snygg frissa! Var själv och beställde klippning så sent som igår. Men, jag har ingen frisyr bara rakklippt det tycker jag är praktiskt för man är inte så beroende av när... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Riktigt god choklad, finns det något godare! Dom såg hur goda ut som helst! Snygg frissa! Jag har också varit hos frissan idag och blev med lugg!
  Kram Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Mmmmm skicka hit chokladkartongen genast, haha!! Eller nääää förresten, jag ska prova bikinis idag och det lär iiiinte gå så bra så behåll asken, fniss :))

  Superfin frissa, jag älskar page!! Tyvärr blir den frisyren inte så bra på mig pga. min ansiktsform, men du ser ju superfin ut i den frisyren! Fin färg också, men vilken färg hade du innan?

  Önskar dig en finfin helg!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Fin du blev!! Hoppas vi ses snart igen ;-) Kram Cattis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att fylla 40 om och om igen

I somras passerade jag 40. Och fick en massa fina presenter. Av en massa fina människor. Härliga upplevelser som varar hela året. Märkligt egentligen att man måste fylla jämt för att det ska finnas tid att umgås ordentligt. I helgen fick jag göra just det. Umgås ordentligt. Av en fin vän fick jag en hemlig helg. Den hemliga helgen tog oss till Lund. Till #elefantenirummet med Batra.  Så sjukt bra. Jag skrattade konstant. Om än varierande högt. I en och en halv timme. Här pratar vi bra magträning. Och det bästa var nog ändå att hans fru avslutade showen. Absolut klockrent. I övrigt var det mat. Bubbel. Shopping. Prat. Mycket prat. Och efter tips från systersonen. Det märkligaste. Ett besök hos shotluckan. Och därmed shots. De bjöd på en rejäl show när de gjorde shotsen.
Den var aningens bättre än själva drickandet av dem.

Jag kan tänka mig att fylla 40 varenda år framåt.

Det där med att ladda in energi

Jag startade helgen, eller iaf lördagen med att skapa energi tillsammans med en fin vän.
Varmbadhuset i stan. Brunch på landbron. Promenad i solen.

Inget märkvärdigt. Men kändes så otroligt lyxigt.
För tydligen tar jag sällan paus från måstena.  Laddar mer ur energi än in.
Och vet du. Måstena var kvar även efteråt. Och ingen har farit illa för att det inte blev gjort precis då. Det är dessutom fortfarande kvar.
För jag började göra annat istället. 
Tänk på att det är viktigt att få in mer energi än du lämnar ut. Och ibland måste du själv skapa de tillfällena. Andra fixar det inte åt dig.