Fortsätt till huvudinnehåll

Påskägg

Alltså. Varför sitter jag i soffan och latar mig?
Med chokladpraliner, ost och vin.
När jag verkligen verkligen borde avverka ett gäng km i löparskorna.
Men tydligen är det inte så verkligheten ser ut.
Vilket känns ännu bättre när jag innan idag fikat två gånger.
På choklad och nybakad sockerkaka med föräldragruppen. 
På ovan gigantiska påskbakelse på jobbet.
Inkasserade även årets påskägg, i form av en ask finchoklad. 
Inte alls dåligt.
Särskilt när man inte ens jobbar.

Mannen har läst bloggen. Eller fått pikar av ngn annan.
Idag kom ett påskägg med praliner, lakritsbräck, tre askar finlakrits
och för säkerhet skull.
En marabou saltlakrits. 
Jag ser det som uppladdning inför löpningen.
Eller något.

Mycket positiv energi har nått mig även idag.
Härliga människor och vissa som förvånade mig.

En i föräldragruppen hade virkat en underbart söt Uggla till Lilla S. 
En röd, för hon tänkte det var min färg. 
Känns ganska perfekt. Gör det inte?

En tjej knackade på dörren idag och frågade om hon fick gå långpromenad med hundarna.
Precis när allt hade kört ihop sig.
Vilken tajming.
Vilken människa. 

Jag känner att min karma ligger på minus efter att ha fått träffa dessa människor igen.
Men som det så vackert heter.
Skicka vidare. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där med att ha gjort en favorit i repris

Vi gjorde en favorit i repris. Och drog till Åre.  En repris från förra året. Då jag var där med världens bästa kollegor. Vi är inte kollegor längre. Faktiskt inte alls många av oss.  För att vara mer korrekt så är två det. Men det är fina människor. Fantastiskt fina. Och jag är väldigt glad. Och väldigt tacksam att de finns kvar i mitt liv. Och att de gillar att åka skidor. Vädret var helt ok. Det var en hel del sol.  En del snö. Dock bara på marken. Inte i luften. Men vad gör det. Det var tydligen en del is med. Så jag gjorde en liten vurpa. Så klart en väldigt elegant vurpa. Som resulterade i en skoterfärd, lite röntgen, en tumme som är gipsad. Inte helt enligt planen.  Men ändå.  Det kan vara så mycket värre. Och det där. Det kan man verkligen leva med. Sista dagen öppnades högzon. Och vi hann med några åk där med. Och en fantastisk utsikt. Tack Åre. För strålande dagar. Nästa år taggar vi Alperna.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.