Fortsätt till huvudinnehåll

Storhetsvansinne

För er som har svårt att läsa om när andra är glada eller det går bra. Hoppa över detta inlägget är ni söta.

Idag sålde jag två av mina stora tavlor. TVÅ! Till någon jag inte känner. TVÅ!
Jag har vett att ta iaf lite betalt för mina tavlor, då det ligger en hel del jobb bakom. 
Och de köpte TVÅ! 
Jag är så stolt att jag nästan spricker. Och vill skrika ut det.
Så nu är det fritt fram att tycka jag är odräglig. Att säga "jahaja, tror hon att hon är något". Att fundera på vad det är för galningar som köpt TVÅ stora tavlor. 
Jag vet ju, att det är mot Jante att uttala sig så här. 
Man bör ju be om ursäkt för det man gör. Inte tycka det är bra. 
F*ck Jante är svaret!
För sautan i gatan vad bra jag är! Iaf idag. 
(Jag lovar, storhetsvansinnet har gått över tills imorgon och då kommer ett inlägg om vad som händer när man tar med sig två barn till sitt jobb för att fika. För det, det ska jag göra imorgon. Och då kommer jag minsann inte vara så bra)

Kommentarer

 1. Men Grattis!! Storhetsvansinne? Inte då. Du ska ju vara jättestolt!
  Tavlan på bilden är ju alldeles fantastisk!!! WOW säger jag!

  SvaraRadera
 2. Stoooooooooort grattis!! Klart du ska vara stolt och glad, självklart! Superfin tavla du visar, önskar jag kunde måla lika vackert:))

  Vad roligt att du vill vara med i min utlottning, jag håller tummarna:)

  Stööörsta kraaaamen aka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag vill vara med och tävla! Läser alltid din blogg och armbandet du hade var ju fantastiskt!
   Kram!

   Radera
 3. Vaddå? Superfin tavla ju. Har du mer i rött? Jag älskar rött!!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är ju rött även min favoritfärg så det finns massor med tavlor i rött och även en litografi i rött faktiskt :)

   Radera
 4. GRATTIS Va Kuuul, Du är BRA jämt Kram Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) vad glad jag blir :) kram

   Radera
 5. Åh, vad glad jag blir för din skull. Du får hjälpa mig att prissätta mina alster!!!! Kram Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Det är definitvt det svåraste. Jag resonerar som så att jag ska ha betalt för det jag gör. Och de som köper ska gilla det och köpa av den anledningen,inte för att det är billigt. Är man ute efter billiga tavlor kan man fynda på loppis och IKEA. :) Kram

   Radera
 6. Men den röda är så snygg! Vad tar du för den?
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den som är på bilden är 60*80, och slutade på 2700. Har fler röda i olika storlekar och lite olika upplägg. Gillar oxå de röda bäst :)
   (Finns även en litografi, som är tryckt och numrerad, i rött för 150)

   Radera
 7. Häftigt!!!
  Stort grattis :)

  SvaraRadera
 8. Sådant här blir jag så glad av att läsa om! Jag vet vilket arbete det är man lägger ner och att någon uppskattar det man gör... ja, det är riktigt kul! Stort grattis till två sålda tavlor! Ha en bra startpå veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du! Glad jag blir :) kram

   Radera
 9. Klart du ska ha betalt för det jobb du lägger ner. GRATTIS! Dom är superfina allesammans och som du redan vet älskar jag blått, så den blå tavlan är min favvo! Stor kram till en duktig Tess //Cattis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där med att ha gjort en favorit i repris

Vi gjorde en favorit i repris. Och drog till Åre.  En repris från förra året. Då jag var där med världens bästa kollegor. Vi är inte kollegor längre. Faktiskt inte alls många av oss.  För att vara mer korrekt så är två det. Men det är fina människor. Fantastiskt fina. Och jag är väldigt glad. Och väldigt tacksam att de finns kvar i mitt liv. Och att de gillar att åka skidor. Vädret var helt ok. Det var en hel del sol.  En del snö. Dock bara på marken. Inte i luften. Men vad gör det. Det var tydligen en del is med. Så jag gjorde en liten vurpa. Så klart en väldigt elegant vurpa. Som resulterade i en skoterfärd, lite röntgen, en tumme som är gipsad. Inte helt enligt planen.  Men ändå.  Det kan vara så mycket värre. Och det där. Det kan man verkligen leva med. Sista dagen öppnades högzon. Och vi hann med några åk där med. Och en fantastisk utsikt. Tack Åre. För strålande dagar. Nästa år taggar vi Alperna.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.