Fortsätt till huvudinnehåll

Storhetsvansinne

För er som har svårt att läsa om när andra är glada eller det går bra. Hoppa över detta inlägget är ni söta.

Idag sålde jag två av mina stora tavlor. TVÅ! Till någon jag inte känner. TVÅ!
Jag har vett att ta iaf lite betalt för mina tavlor, då det ligger en hel del jobb bakom. 
Och de köpte TVÅ! 
Jag är så stolt att jag nästan spricker. Och vill skrika ut det.
Så nu är det fritt fram att tycka jag är odräglig. Att säga "jahaja, tror hon att hon är något". Att fundera på vad det är för galningar som köpt TVÅ stora tavlor. 
Jag vet ju, att det är mot Jante att uttala sig så här. 
Man bör ju be om ursäkt för det man gör. Inte tycka det är bra. 
F*ck Jante är svaret!
För sautan i gatan vad bra jag är! Iaf idag. 
(Jag lovar, storhetsvansinnet har gått över tills imorgon och då kommer ett inlägg om vad som händer när man tar med sig två barn till sitt jobb för att fika. För det, det ska jag göra imorgon. Och då kommer jag minsann inte vara så bra)

Kommentarer

 1. Men Grattis!! Storhetsvansinne? Inte då. Du ska ju vara jättestolt!
  Tavlan på bilden är ju alldeles fantastisk!!! WOW säger jag!

  SvaraRadera
 2. Stoooooooooort grattis!! Klart du ska vara stolt och glad, självklart! Superfin tavla du visar, önskar jag kunde måla lika vackert:))

  Vad roligt att du vill vara med i min utlottning, jag håller tummarna:)

  Stööörsta kraaaamen aka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag vill vara med och tävla! Läser alltid din blogg och armbandet du hade var ju fantastiskt!
   Kram!

   Radera
 3. Vaddå? Superfin tavla ju. Har du mer i rött? Jag älskar rött!!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är ju rött även min favoritfärg så det finns massor med tavlor i rött och även en litografi i rött faktiskt :)

   Radera
 4. GRATTIS Va Kuuul, Du är BRA jämt Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Åh, vad glad jag blir för din skull. Du får hjälpa mig att prissätta mina alster!!!! Kram Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Det är definitvt det svåraste. Jag resonerar som så att jag ska ha betalt för det jag gör. Och de som köper ska gilla det och köpa av den anledningen,inte för att det är billigt. Är man ute efter billiga tavlor kan man fynda på loppis och IKEA. :) Kram

   Radera
 6. Men den röda är så snygg! Vad tar du för den?
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den som är på bilden är 60*80, och slutade på 2700. Har fler röda i olika storlekar och lite olika upplägg. Gillar oxå de röda bäst :)
   (Finns även en litografi, som är tryckt och numrerad, i rött för 150)

   Radera
 7. Häftigt!!!
  Stort grattis :)

  SvaraRadera
 8. Sådant här blir jag så glad av att läsa om! Jag vet vilket arbete det är man lägger ner och att någon uppskattar det man gör... ja, det är riktigt kul! Stort grattis till två sålda tavlor! Ha en bra startpå veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du! Glad jag blir :) kram

   Radera
 9. Klart du ska ha betalt för det jobb du lägger ner. GRATTIS! Dom är superfina allesammans och som du redan vet älskar jag blått, så den blå tavlan är min favvo! Stor kram till en duktig Tess //Cattis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)