Fortsätt till huvudinnehåll

Rum i nöd

Just ja, i hallen finns ju numera en dörr in till en liten gästtoalett. Ja inte bara dörren är ny, utan hela toaletten då så klart.
I fönstret finns en grubbelgubbe samt kristallvas med två ljusslingor i. (jo året runt. För att det är fint skimmer genom vasen.)


Den gamla spegeln fanns i huset och är helt fantastisk så den får hänga framme, trots att glaset är gammalt och man ser lite lätt förvriden ut i den. I spegeln ser ni en tavla som också hänger på toa. Om man kan ha tavlor på toa? Uppenbarligen.
Badrumsskåpet är ett skittråkigt skåp från IKEA. Jag satte dit bronsskimmrande tapet (matchade fint med klinkersen) och en tofs. Tänk så glad man blir av en tofs!

Bakom toaletten hänger en stärkt linnepåse på en gammal smideskrok. Där finns toapappersreserven. Så vet ni. Typiskt bra att veta.
Och ser ni, ser ni den fantastiska stora krukan fylld med tidningar på golvet? Visst är den vacker? Och ja det är fjärilar på den. Fint det.
Keramiktavlan är från Keramika Fantasia på Österlen.
Jag vet att det är tråkigt att ha turkost som accentfärg även på denna toalett. Men det bara blev så. Lovar bättring.Kommentarer

 1. Vad jäääättefint du har det på toaletten!!! Bara ääälskar den vackra spegeln, heelt underbar ju:))) Och turkost tycker jag är en fin färg, passar perfekt på en toalett!

  Stöööörsta kraaamen aka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du! Visst är det fantastiskt kul när man kan återanvända saker man hittar i huset :)
   Hoppas du har en riktigt fin helg! Kram

   Radera
 2. Jamen, det var ju en strålande idé Tess! Vi har plats för många här på vårt guesthouse. Tänk så mycket kul vi kunde hitta på!
  Det måste vi spåna vidare på!

  Kramen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst var det en bra idé! Funkar ju på våren med, eller hösten för den delen. Man är väl flexibel :)

   Kram!

   Radera
 3. Skön blogg du har:) och jag följer nu.

  Om du gillar inredning så kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) ska genast kolla in din!
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Första nyansen av Dublin, med barn

Det var i Dublin vi tog paus från vardagen.  Hela familjen faktiskt.  Och Dublin visade sig vara en helt fantastisk stad.  Långt över våra förväntningar. Vet inte riktigt vad vi hade väntat oss.  Kanske en grå industristad. Typ.  Solen sken och irländarna kan vara bland de trevligaste folken jag någonsin har träffat.  Jag läste innan att Dublin inte var en barnvänlig stad. Jag håller verkligen inte med.  Till er som funderar på att resa dit, gör det! Det är lagom långt iväg, lagom stort och alla är höga på Guinness och därmed superglada.
Förutom en bildkavalkad. Ska ni får några bra tips. Åker man med barn till en storstad är det ganska skönt att bo i lägenhet.  Vi bodde i en tvåa som låg väldigt centralt. Perfekt.
Och med utsikt över en biltvätt. Till Lilla O:s stora lycka. Vad finns det då att göra i Dublin för barn? Äta glass. Det finns massor med riktigt bra glasställen. Titta på broar. Lyftkranar. Bussar. Spårvagnar. Häst o vagn osv.  En uppsjö med mer eller mindre märkliga for…

Det där med att ha gjort en favorit i repris

Vi gjorde en favorit i repris. Och drog till Åre.  En repris från förra året. Då jag var där med världens bästa kollegor. Vi är inte kollegor längre. Faktiskt inte alls många av oss.  För att vara mer korrekt så är två det. Men det är fina människor. Fantastiskt fina. Och jag är väldigt glad. Och väldigt tacksam att de finns kvar i mitt liv. Och att de gillar att åka skidor. Vädret var helt ok. Det var en hel del sol.  En del snö. Dock bara på marken. Inte i luften. Men vad gör det. Det var tydligen en del is med. Så jag gjorde en liten vurpa. Så klart en väldigt elegant vurpa. Som resulterade i en skoterfärd, lite röntgen, en tumme som är gipsad. Inte helt enligt planen.  Men ändå.  Det kan vara så mycket värre. Och det där. Det kan man verkligen leva med. Sista dagen öppnades högzon. Och vi hann med några åk där med. Och en fantastisk utsikt. Tack Åre. För strålande dagar. Nästa år taggar vi Alperna.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.