Rum i nöd

Just ja, i hallen finns ju numera en dörr in till en liten gästtoalett. Ja inte bara dörren är ny, utan hela toaletten då så klart.
I fönstret finns en grubbelgubbe samt kristallvas med två ljusslingor i. (jo året runt. För att det är fint skimmer genom vasen.)


Den gamla spegeln fanns i huset och är helt fantastisk så den får hänga framme, trots att glaset är gammalt och man ser lite lätt förvriden ut i den. I spegeln ser ni en tavla som också hänger på toa. Om man kan ha tavlor på toa? Uppenbarligen.
Badrumsskåpet är ett skittråkigt skåp från IKEA. Jag satte dit bronsskimmrande tapet (matchade fint med klinkersen) och en tofs. Tänk så glad man blir av en tofs!

Bakom toaletten hänger en stärkt linnepåse på en gammal smideskrok. Där finns toapappersreserven. Så vet ni. Typiskt bra att veta.
Och ser ni, ser ni den fantastiska stora krukan fylld med tidningar på golvet? Visst är den vacker? Och ja det är fjärilar på den. Fint det.
Keramiktavlan är från Keramika Fantasia på Österlen.
Jag vet att det är tråkigt att ha turkost som accentfärg även på denna toalett. Men det bara blev så. Lovar bättring.Kommentarer

 1. Vad jäääättefint du har det på toaletten!!! Bara ääälskar den vackra spegeln, heelt underbar ju:))) Och turkost tycker jag är en fin färg, passar perfekt på en toalett!

  Stöööörsta kraaamen aka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du! Visst är det fantastiskt kul när man kan återanvända saker man hittar i huset :)
   Hoppas du har en riktigt fin helg! Kram

   Radera
 2. Jamen, det var ju en strålande idé Tess! Vi har plats för många här på vårt guesthouse. Tänk så mycket kul vi kunde hitta på!
  Det måste vi spåna vidare på!

  Kramen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst var det en bra idé! Funkar ju på våren med, eller hösten för den delen. Man är väl flexibel :)

   Kram!

   Radera
 3. Skön blogg du har:) och jag följer nu.

  Om du gillar inredning så kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) ska genast kolla in din!
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar