Sliten

Här är den berömda krämen, den där som hudläkaren skrev ut för att ta bort mina ålderstecken. Idag kände jag mig så sliten att jag förlikade mig med det hon sagt och hämtade slutligen ut den. Hoppas på underverk!
Känner mig sliten, antagligen pga upphackad sömn. Snoriga barn...
Men det är inget mot hur mitt hår verkar känna sig. Är en riktig svintohög som jag inte vet vad jag ska göra med och för den delen inte har tid att göra ngt med heller.
Konstaterade igår att jag måste köpa nya jeans dessutom eftersom mina gamla är urtvättade. Urtvättade?!? Hur är det ens möjligt? Och jag hatar att köpa jeans, dyrt och tråkigt. Dessutom sitter inga bra på mig.
Nåväl, känner mig som sagt sliten, urform och höstdeppad så ni får hålla tillgodo med lite tråkinlägg ett tag.

Dagens tvååring värmde mammahjärtat:
Pappan: tycker du hundarna är fina?
O: ja, mamma med. Ixten med. (=ja mamma är också fin och Sixten också)

Tacktack :)

Kommentarer

  1. Man få känna sig deppig ibland....vädret gör det ju inte enklare. Må gott! Kram!

    SvaraRadera
  2. Det blir snart bättre, lovar ! Häng i, håll ut och unna dig lite vila så fort möjlighet finns. Kramar martinisen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar