Fina flickor

Igår var fina flickor på besök, det dracks bubbel, skålades för glada saker, åt god mat, skrattades och spånades om framtiden.
Premiärade med skaldjursrisotto som blev supergod och gav mig träningsvärk i armen av allt rörande. Hallonpajen som blev kvällens efterrätt är ett modifierat recept av Pernilla Wahlgrens favoritpaj. Tyvärr blev det lite över så jag var tvungen att äta idag med. Typiskt. Vilken otur.

Och just det, jag har köpt ny kofta. Den är inte svart. Heja mig!

Kommentarer

 1. Stackars dig som fick offra dig för pajen ;-) Snygg kofta!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Såg att det var fullt ös igår när jag promenerade förbi med hund o vagn (låter som jag spionerar) men det var inte så svårt att undgå *ler* Hoppas du hade en trevlig kväll. Vi få anordna någonting för alla nyblivna mammor i Tving någon gång tycker jag *ler* Må gott!

  SvaraRadera
 3. Haha farligt det där när det blir lite över:) jättefin kofta! Oddmolly? Kram Nilla

  SvaraRadera

Skicka en kommentar