Fortsätt till huvudinnehåll

Vem och vad

Förbättringarna och förändringarnas vindar blåser, därför vill jag nu veta vem som egentligen läser här, om nu någon gör det och vad man isf vill läsa om?
Detta så jag kanske kan göra bloggen lite mer intressant/rolig.
Uppskattar en kommentar från er alla!
Vet att jag tidigare fått önskemål om att visa renoveringen/inredningen i huset, så detta kommer snart!
Bilden? Ja det är faktiskt tyget på en nyinköpt blus! Mycket snygg, man blir glad av den och den är inte det minsta svart.

Edit:
Tänka sig, det var bara 6 st som läser. Bättre att börja med "nyhetsbrev" då :)

Kommentarer

  1. Visa gärna mer av blusen!:) kul med inredningen som kommer snart . Fortsätt som du gör med din härliga personliga stil,<3 kraaaam Nilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. får visa helbild på blusen sen :) Kul att du läser! Kram

      Radera
  2. Jag läser. Nyfiken på blusen. Kram kram Anna

    SvaraRadera
  3. Jag laser ocksa, varje dag faktiskt. Tycker den ar bra som den ar, sa andra inte pa ett vinnande concept.
    /Aster

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju lätt då, om man slipper ändra något :)

      Radera
  4. Jag håller koll på dig. Gillar det korta och snärtiga : )/fröken Moberg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snärtig, det är ju inte direkt det jag känner mig :)

      Radera
  5. Jag läser varje dag :-) Jag tycker också att bloggen är bra, jag gillar att det är lite mix av de olika inläggen :-) Och framförallt är det kul att läsa vad min underbara syster upplevt under dagen <3 Kram från systern

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så du har koll på mig! Perfekt :) Kram!

      Radera
  6. Hej vännen. Jag samlar mer ihop läsandet till en klump.... men alla inlägg läses och ofta dyker det upp ett leende på läpparna när jag läser! du är fantastisk på att skriva underhållande och personligt, jag kan liksom höra dig när jag läser. Stor kram från kayser:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att du läser, och klumpar ihop o läser allt samtidigt går alldeles utmärkt det med! Kram

      Radera
  7. Läser ibland, och oxå ibland i klump och ler ofta.... tycker det ska blir spännande med mer inredning Kram Millis

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)