Prestationsångest


På tisdagar går jag på målningskurs. Där turas vi om att ha med fika. Idag serverades det två sorters hembakade bröd, tillsammans mes pålägg och två olika sorters hemgjorda marmelader och givetvis tre olika sorters hemmaodlade tomater. Efter det fick vi en himmelsk chokladkaka med hemmaodlade physalis.
Nästa vecka är det min tur. Joho. Knappt någon prestationsångest alls! :)
Förresten ikväll har jag varit ledare på barngympa. Jodå ni läste rätt. Det trodde ni aldrig! Och nej det trodde inte jag heller...

Kommentarer

  1. Släpp prestationsångesten om du inte har tid eller lust! Frallor, pålägg och bullar finns att köpa på Ica! Kram Therese

    SvaraRadera
  2. Du klarade säkert ledarskapet bra. Minns från gymnasiet då vi höll en lektion tillsammans och vad jag minns flöt det på bra ;-) Kram Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar