Fortsätt till huvudinnehåll

Snart klart :)


Snart är knuts rum klart, mannen satte upp tapeterna idag, SJÄLV! Men jag vet, han som eg inte är händig på sånt visade sig vara det iaf. Ibland är man hemmablind :)

Bra blev det och ni ser ju att även golvet är klart! Mycket snyggt!

Ossian har inspekterat och godkänt efter att ha räknat in alla ugglorna på tapeten.

För övrigt en kille som somnade ovaggad ikväll efter att ha busat ordentligt med Australien-kusinerna!

Kommentarer

 1. Blir hur snyggt som helst :-) Kram från systern

  SvaraRadera
 2. Åh visst är den fin den tapeten! Samma som vi har i Ebbas rum. Redan när hon var 2 mån börja hon kika på den när hon låg på skötbordet. Underbara fåglar och färger för ett litet barn. Bra smak ni har :-)

  SvaraRadera
 3. Riktigt gullig tapet! Kram Sanna

  SvaraRadera
 4. Cool tapet - kul med lite annat än bara vitt. Vi har vita väggar på Almas rum och det känns lite trist.

  Mvh
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Åh vet ni att det är en liten Knut, jättefint eller är det bara arbetsnamnet! Jag gillar verkligen tapeten här är alla barnrum vita men det kanske är bra med tanke på deras åldrar. Ha det fint! Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Knut är bara arbetsnamnet, vi vet inte vad det blir. Mer än ett barn då så klart :) Jag tror på kille och Niklas på tjej, vi får väl se!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att ladda in energi

Jag startade helgen, eller iaf lördagen med att skapa energi tillsammans med en fin vän.
Varmbadhuset i stan. Brunch på landbron. Promenad i solen.

Inget märkvärdigt. Men kändes så otroligt lyxigt.
För tydligen tar jag sällan paus från måstena.  Laddar mer ur energi än in.
Och vet du. Måstena var kvar även efteråt. Och ingen har farit illa för att det inte blev gjort precis då. Det är dessutom fortfarande kvar.
För jag började göra annat istället. 
Tänk på att det är viktigt att få in mer energi än du lämnar ut. Och ibland måste du själv skapa de tillfällena. Andra fixar det inte åt dig.

Det där med att det snart är alla hjärtans dag

Ni vet. Snart är det alla hjärtans dag. Jaja. Det är kommersiellt. Jag vet.  Men jag struntar liksom i det. För fira allt som firas kan är en bra idé tänker jag. Och där fick alla ångest över vad man ska köpa. Man behöver inte köpa något. Så klart. Det är inte det som är grejen. Man kan kramas lite extra. Skicka ett sms. Rita en teckning.  Sjunga en sång. Dansa en dans.   Men. Om man kanske vill inspireras lite. Om man kanske är sugen på att köpa ngt. Så kolla www.l8hasselblad.se Jag vet att jag har tipsat om det innan. Men. Hon gör fantastiska smycken. Inte bara till kvinnor. Tex bär Orup alltid armband från henne. Är det tråkigt? Ja kanske. Men dra-mig-baklängelse-så-vackra.
Annars har ju röhnisch släppt en alldeles fantastisk kollektion träningskläder. Men då ska man vara säker på sin sak. Att köpa träningskläder till någon kan vara känsligt. Och att hitta färgglada löpartights till män. Det är banne mig omöjligt.
Upplevelser är alltid ett vinnande koncept. Men förbannat svårt att…