Fortsätt till huvudinnehåll

Snart klart :)


Snart är knuts rum klart, mannen satte upp tapeterna idag, SJÄLV! Men jag vet, han som eg inte är händig på sånt visade sig vara det iaf. Ibland är man hemmablind :)

Bra blev det och ni ser ju att även golvet är klart! Mycket snyggt!

Ossian har inspekterat och godkänt efter att ha räknat in alla ugglorna på tapeten.

För övrigt en kille som somnade ovaggad ikväll efter att ha busat ordentligt med Australien-kusinerna!

Kommentarer

 1. Blir hur snyggt som helst :-) Kram från systern

  SvaraRadera
 2. Åh visst är den fin den tapeten! Samma som vi har i Ebbas rum. Redan när hon var 2 mån börja hon kika på den när hon låg på skötbordet. Underbara fåglar och färger för ett litet barn. Bra smak ni har :-)

  SvaraRadera
 3. Riktigt gullig tapet! Kram Sanna

  SvaraRadera
 4. Cool tapet - kul med lite annat än bara vitt. Vi har vita väggar på Almas rum och det känns lite trist.

  Mvh
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Åh vet ni att det är en liten Knut, jättefint eller är det bara arbetsnamnet! Jag gillar verkligen tapeten här är alla barnrum vita men det kanske är bra med tanke på deras åldrar. Ha det fint! Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Knut är bara arbetsnamnet, vi vet inte vad det blir. Mer än ett barn då så klart :) Jag tror på kille och Niklas på tjej, vi får väl se!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att fylla 40 om och om igen

I somras passerade jag 40. Och fick en massa fina presenter. Av en massa fina människor. Härliga upplevelser som varar hela året. Märkligt egentligen att man måste fylla jämt för att det ska finnas tid att umgås ordentligt. I helgen fick jag göra just det. Umgås ordentligt. Av en fin vän fick jag en hemlig helg. Den hemliga helgen tog oss till Lund. Till #elefantenirummet med Batra.  Så sjukt bra. Jag skrattade konstant. Om än varierande högt. I en och en halv timme. Här pratar vi bra magträning. Och det bästa var nog ändå att hans fru avslutade showen. Absolut klockrent. I övrigt var det mat. Bubbel. Shopping. Prat. Mycket prat. Och efter tips från systersonen. Det märkligaste. Ett besök hos shotluckan. Och därmed shots. De bjöd på en rejäl show när de gjorde shotsen.
Den var aningens bättre än själva drickandet av dem.

Jag kan tänka mig att fylla 40 varenda år framåt.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.