Fortsätt till huvudinnehåll

Snart klart :)


Snart är knuts rum klart, mannen satte upp tapeterna idag, SJÄLV! Men jag vet, han som eg inte är händig på sånt visade sig vara det iaf. Ibland är man hemmablind :)

Bra blev det och ni ser ju att även golvet är klart! Mycket snyggt!

Ossian har inspekterat och godkänt efter att ha räknat in alla ugglorna på tapeten.

För övrigt en kille som somnade ovaggad ikväll efter att ha busat ordentligt med Australien-kusinerna!

Kommentarer

 1. Blir hur snyggt som helst :-) Kram från systern

  SvaraRadera
 2. Åh visst är den fin den tapeten! Samma som vi har i Ebbas rum. Redan när hon var 2 mån börja hon kika på den när hon låg på skötbordet. Underbara fåglar och färger för ett litet barn. Bra smak ni har :-)

  SvaraRadera
 3. Riktigt gullig tapet! Kram Sanna

  SvaraRadera
 4. Cool tapet - kul med lite annat än bara vitt. Vi har vita väggar på Almas rum och det känns lite trist.

  Mvh
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Åh vet ni att det är en liten Knut, jättefint eller är det bara arbetsnamnet! Jag gillar verkligen tapeten här är alla barnrum vita men det kanske är bra med tanke på deras åldrar. Ha det fint! Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Knut är bara arbetsnamnet, vi vet inte vad det blir. Mer än ett barn då så klart :) Jag tror på kille och Niklas på tjej, vi får väl se!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)