Fortsätt till huvudinnehåll

God morgon världen

Kommentarer

 1. Jättegrattis igen. Njut nu av ert lilla mirakel. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Tjoho! Stort grattis! Hoppas ni alla mår bra och snart får komma hem igen.

  SvaraRadera
 3. Så fin ett stort grattis.
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. GRATTIS till den lille!! Härligt att han äntligen är ute. Attans att Stefan skulle pricka in rätt dag. Fast det var väl onsdagen han menade?
  Fredrik hälsar oxå Grattis!
  Många Kramar till er alla tre!

  SvaraRadera
 5. Underbart, stort grattis och lycka till med er lille skatt!♥

  SvaraRadera
 6. Sweet!! Stort grattis och lycka till. Hoppas han hade vett nog att trilla ur den 17:e. ;)

  SvaraRadera
 7. Nämen, vilken överraskning!! GRATTIS till er båda. Kraam Millis

  SvaraRadera
 8. Grattis gumman. Är stolt över dig!! Massa pussar och kramar

  SvaraRadera
 9. Vilken liten goding!! Ett stort GRATTIS från hela fam. Olofsson.
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 10. GRATTIS till er båda! Hela familjen Jönsson hälsar till er alla tre. Kram från superstolta mostern <3

  SvaraRadera
 11. Grattis till den söte pojken, hoppas att ni alla mår bra, ta hand om er nu! kramar från Lotte

  SvaraRadera
 12. Stort grattis från Koffa och Cicci

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Storhetsvansinne

För er som har svårt att läsa om när andra är glada eller det går bra. Hoppa över detta inlägget är ni söta. Idag sålde jag två av mina stora tavlor. TVÅ! Till någon jag inte känner. TVÅ! Jag har vett att ta iaf lite betalt för mina tavlor, då det ligger en hel del jobb bakom.  Och de köpte TVÅ!  Jag är så stolt att jag nästan spricker. Och vill skrika ut det. Så nu är det fritt fram att tycka jag är odräglig. Att säga "jahaja, tror hon att hon är något". Att fundera på vad det är för galningar som köpt TVÅ stora tavlor.  Jag vet ju, att det är mot Jante att uttala sig så här.  Man bör ju be om ursäkt för det man gör. Inte tycka det är bra.  F*ck Jante är svaret! För sautan i gatan vad bra jag är! Iaf idag.  (Jag lovar, storhetsvansinnet har gått över tills imorgon och då kommer ett inlägg om vad som händer när man tar med sig två barn till sitt jobb för att fika. För det, det ska jag göra imorgon. Och då kommer jag minsann inte vara så bra)