Fortsätt till huvudinnehåll

God morgon världen

Kommentarer

 1. Jättegrattis igen. Njut nu av ert lilla mirakel. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Tjoho! Stort grattis! Hoppas ni alla mår bra och snart får komma hem igen.

  SvaraRadera
 3. Så fin ett stort grattis.
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. GRATTIS till den lille!! Härligt att han äntligen är ute. Attans att Stefan skulle pricka in rätt dag. Fast det var väl onsdagen han menade?
  Fredrik hälsar oxå Grattis!
  Många Kramar till er alla tre!

  SvaraRadera
 5. Underbart, stort grattis och lycka till med er lille skatt!♥

  SvaraRadera
 6. Sweet!! Stort grattis och lycka till. Hoppas han hade vett nog att trilla ur den 17:e. ;)

  SvaraRadera
 7. Nämen, vilken överraskning!! GRATTIS till er båda. Kraam Millis

  SvaraRadera
 8. Grattis gumman. Är stolt över dig!! Massa pussar och kramar

  SvaraRadera
 9. Vilken liten goding!! Ett stort GRATTIS från hela fam. Olofsson.
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 10. GRATTIS till er båda! Hela familjen Jönsson hälsar till er alla tre. Kram från superstolta mostern <3

  SvaraRadera
 11. Grattis till den söte pojken, hoppas att ni alla mår bra, ta hand om er nu! kramar från Lotte

  SvaraRadera
 12. Stort grattis från Koffa och Cicci

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi ens till ba…

Det där med att fylla 40 om och om igen

I somras passerade jag 40. Och fick en massa fina presenter. Av en massa fina människor. Härliga upplevelser som varar hela året. Märkligt egentligen att man måste fylla jämt för att det ska finnas tid att umgås ordentligt. I helgen fick jag göra just det. Umgås ordentligt. Av en fin vän fick jag en hemlig helg. Den hemliga helgen tog oss till Lund. Till #elefantenirummet med Batra.  Så sjukt bra. Jag skrattade konstant. Om än varierande högt. I en och en halv timme. Här pratar vi bra magträning. Och det bästa var nog ändå att hans fru avslutade showen. Absolut klockrent. I övrigt var det mat. Bubbel. Shopping. Prat. Mycket prat. Och efter tips från systersonen. Det märkligaste. Ett besök hos shotluckan. Och därmed shots. De bjöd på en rejäl show när de gjorde shotsen.
Den var aningens bättre än själva drickandet av dem.

Jag kan tänka mig att fylla 40 varenda år framåt.

Det där rummet

Vi har ju ett sånt där rum.  En såndär walk-in-closet.  Det är väldigt väldigt trevligt att hela tiden se alla kläder så man lätt kan välja. Ändå. På något magiskt sett. Så har jag inget att ha på mig.  Det är ju bra konstigt det där.
Den jättestora spegeln kommer från min mormor. Hon var sömmerska. Jag har inte ärvt en enda gen därifrån tror jag. Men spegeln. Den är bra fin den. Och väger mer än jag orkar lyfta. Kettlebells:en är INTE mina.  Jag kan inte lyfta dem heller... Just ja, väggen bakom spegeln.  Den var för vacker för att klä in när vi renoverade.