Fortsätt till huvudinnehåll

Solstänk, sangria och lycka

Väl hemma från Barcelona kom solen. Till Blekinge med som tur var.
Äntligen fick solglasögon användas. Sangria drickas. 
Ja inte jag då. Men de andra. I båda fallen.

1 maj demonstrerade vi väldigt lite på i vår familj. 
Halvportionerna satte sig emot lika mycket som vanligt, om det räknas.
Det vi gjorde var att träffa mannens familj. Låta barnen härja i solen.
Lilla O och "kusinen" är nästan jämngamla. 
Behöver jag säga att det var fullt ös?
De fick några uppskruvningsmanicker som man skjuter iväg propellrar med.
Det klarar väl inte en 2.5 åring? 
Joho. 
Så bra att han numera har blåtira.
Hejaheja
Men kul det hade han. Och vi med.


Givetvis fick vi god mat. Tonvis med god mat.

Och ostar. Och rabarberpaj. Och glass. Och vaniljsås.
Tror att jag kanske är mätt än.
Men jösses vad härligt det är med lite sol på näsan och nära och kära runtomkring!

Kommentarer

  1. Den där uppskruvningsbara propellrarna köpte vi till vår dotter när vi var i Barcelona för några år sedan. Mums så mycket gott ni fick!
    Kram Helena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)