Fortsätt till huvudinnehåll

Det bästa choklad

Alltså ni måste bara se. 
Detta kan vara den mest fantastiska av chokladaskar.


Det är 16 små konstverk som ligger där i. 
Knappt så man vågar äta upp dem.


I kartongen ligger även en bildkarta med alla deras praliner. 
I färg. 
Och med text vad de innehåller.
Lövly! I just say.
Just det, det står även "must be eaten within two weeks" 
Ajdå. Vad synd.
Hur de hamnade hos mig?
De kommer härifrån
Alltså från den bästa av de bästa chokladfabrikerna i England.
Och den ägs av svägerskans svåger (rörigt? Ja lite)

Just det. Jag har varit och klippt mig idag.
Och fått färgen i håret borttagen.
Så skönt.
Så därför bjuder jag på en usel bild.
Ostylad. Osminkad. I munktröja.
Men ändå. Så nöjd med håret.


Kommentarer

 1. Vad roligt att börja piffa till lekstugan i sommar. Det är ju så roligt och precis som du säger....undrar just vem som tycker det är roligast;)

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. En sådan chokladkartong hade passat mig som handen i handsken nu med mina nya regler bara något smått och gott i helgen... snygg frissa! Var själv och beställde klippning så sent som igår. Men, jag har ingen frisyr bara rakklippt det tycker jag är praktiskt för man är inte så beroende av när... Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Riktigt god choklad, finns det något godare! Dom såg hur goda ut som helst! Snygg frissa! Jag har också varit hos frissan idag och blev med lugg!
  Kram Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Mmmmm skicka hit chokladkartongen genast, haha!! Eller nääää förresten, jag ska prova bikinis idag och det lär iiiinte gå så bra så behåll asken, fniss :))

  Superfin frissa, jag älskar page!! Tyvärr blir den frisyren inte så bra på mig pga. min ansiktsform, men du ser ju superfin ut i den frisyren! Fin färg också, men vilken färg hade du innan?

  Önskar dig en finfin helg!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Fin du blev!! Hoppas vi ses snart igen ;-) Kram Cattis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)