Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att ha gjort en favorit i repris

Vi gjorde en favorit i repris. Och drog till Åre. 
En repris från förra året.
Då jag var där med världens bästa kollegor.
Vi är inte kollegor längre. Faktiskt inte alls många av oss. 
För att vara mer korrekt så är två det.
Men det är fina människor.
Fantastiskt fina.
Och jag är väldigt glad. Och väldigt tacksam att de finns kvar i mitt liv.
Och att de gillar att åka skidor.
Vädret var helt ok. Det var en hel del sol. 
En del snö. Dock bara på marken.
Inte i luften. Men vad gör det.
Det var tydligen en del is med.
Så jag gjorde en liten vurpa.
Så klart en väldigt elegant vurpa.
Som resulterade i en skoterfärd, lite röntgen, en tumme som är gipsad.
Inte helt enligt planen. 
Men ändå. 
Det kan vara så mycket värre.
Och det där. Det kan man verkligen leva med.
Sista dagen öppnades högzon. Och vi hann med några åk där med.
Och en fantastisk utsikt.
Tack Åre.
För strålande dagar.
Nästa år taggar vi Alperna. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)