Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med Österlen. För femtioelfte gången.

Jag vet.
Det är lika tjatigt varje gång.
Men jag älskar det. 
Det är det finaste stället på jorden.
Så ni får liksom stå ut.


Lyckades klämma in ett besök på Olof Viktors. 
Där det var jättemycket folk. Precis som vanligt.
Men det är så gott. Så man nästan dör.
Och så mycket. 
och det ligger alldeles nära Kabusa designfactory. 
Där man tydligen inte kan gå ut utan att handla.
Och tydligen behövdes en ny matta.
Och en tröja.
Lätt hänt.
Tydligen.

Vi bodde i på kaptenshuset i Kivik.
Ett bed and breakfast. Med en känsla av hotell
Som var alldeles ljuvligt.
Ja utsikten är alltid slående. Till och med i grådis.
I övrigt var stället fräscht. Fint. Och med en fantastisk frukost.
Definitivt ett bra ställe om ni ska bo på Österlen.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)