Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med utmaningar

Jag har fått "erbjudande" om att köra kustjagaren
En lokal tävling. Om än numera känd. 
En swimrun tävling.
Det innebär att man springer. Och simmar. Och springer. Och simmar.
Och springer. Och simmar. Och springer. Och simmar.
En förbannad massa gånger. Och en förbannad massa km.
Närmare bestämt 26 km löpning. 
Och 4 km simning.
Det. Är. Mycket. Det.
Jag är dels osäker på om jag verkligen fixar det.
Och dels osäker på om min axel håller.
Det jag är säker på är att det är långt utanför min box.
Så. Nu ska jag provsimma. För att kolla hur den där axeln egentligen har det.
Sen. Ska jag ta ett beslut utefter det.
Men hua. Att jag ens tänker tanken.

Kommentarer

  1. Klart du ska! Axeln kan jag såklart inte svara för, men har jag tänkt att klara det så gör du det definitivt. Tror du är betydligt mer vältränad än mig :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)