Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att springa ur benen

Jag slutade tydligen inte springa i samma sekund som jag gick i mål på göteborgsvarvet.
Vilket annars kändes som en ganska naturlig grej att göra just då.
I veckan var jag i Stockholm och jobbade.
Egentligen var jag sugen på att dricka vin på kvällen.
Lite otippat för det gör jag ändå väldigt sällan numera.
Men jag har ingen att utöva aktiviteten med.
Och det kändes ganska ensamt att sätta sig i en bar själv. Med vin.
Så jag satte på mig joggingskorna i stället.


Och sprang ur benen efter Göteborgsvarvet. 10 km söder runt.
Jisses så vackert det är. Mitt i stan.
Och ja. Jag ville flytta dit direkt. Bums. 
Men jag fick nöja mig med att svettas ordentligt.
För att inte tala om att eftersvettas en timme...

För övrigt.
De 10 km tog 54 minuter.
För ett år och sju månader sedan var det min tävlingstid när jag verkligen maxade.
Nu är det min skaka-ur-benen-tid.
Det är därför jag älskar löpning.
Man blir snabbt bättre. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)