Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med vårdepp

Ni vet när solen börjar komma fram.
När fåglarna börjar kvittra.
När luften känns ljummen.
Då när alla blir pigga och glada.
Då slår den till. 
Vårdeppen.
Det är så konstigt att jag knappt förstår det själv.
Jag blir folkskygg.
Nedstämt.
Grå.
Imorse stod träningsväskan där.
Färdigpackad och bara väntade.
Men den fick stå kvar. 
Bara det.
Det händer. I princip aldrig.
Vad hjälper då?
Träning. Frisk luft. Glada människor. 
Visst är det ironiskt?
Att jag drar mig från människor och inte vill träna.
Ibland är det allra svåraste att förstå en själv.
Och varenda vår.

Kommentarer

  1. Vad modigt att skriva det! Annars skriver man oftast bara positiva saker. Men detta är nog fler än du som känner. Tyvärr har jag inget bra råd. Men en stor styrkekram och att jag tänker på dig ger jag dig!!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. R kom hem med en bok häromdagen och där stod detta " Du är inte dina tankar, känslor, din kropp eller dina önskningar. För du är mer än allt detta, du är DU fantastiska du! Kram Sanna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)