Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med bra dagar

Ni vet. Vissa dagar är lite bättre än andra.
Idag var en sån dag.
Smet iväg till simhallen imorse. Utan att något barn vaknade.
Träffade en sjukt snabb tjej där som gav bra sim-tips.
Tog på en vårig scarfs.
Drack finkaffe på jobbet.
Löste några sega problem.
Åt finlunch med en energigivande vän.
Hade bra möte med kunder.
Fick god middag serverad. 
tog världens sämsta selfie. Se ovan.
När barnen sov kördes ett intervallpass med löpgruppen 
Passet inkluderade kvalitetstid med kusinen.
Bra dag!

Och jag bortser helt från att Lilla S var sitt suraste jag på kvällen. Helt faktiskt. 
Och på frågan jag fick tidigare idag; om jag aldrig tränar längre för det inte syns på bloggen.
På den frågar svarar jag jo. jo jag tränar. 
Det syns på instagram.
Vill du bli träningsinspirerad ska du titta där.

Kommentarer

  1. Jag tycker det är ett fint kort på en mycket inspirerande tjej!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Du är jättefin :-) Kram från systern

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)