Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att bli len som en barnrumpaHäromdagen fick jag kommentar om att jag såg gammal ut.
Jahaja. Dags att göra något åt det kanske.
Så idag testade jag "The incredible face mask"
Den ska enligt utsago ta bort pormaskar, motverka akne, ta bort död hud, ta bort olja i fet hy.
I paketet fick man både pensel och två masker. 
och en manual. Som kan vara en idé att läsa.

Bara att pensla på en ansiktsmask är ju hur kul som helst.
Det som är ännu roligare är att gömma sig bakom ett hörn.
Och skrämma mannen.
Obs inte barnen. Inte barnen. Inte snällt.


Jag vet. Jag ser galen ut.
Men försök själv att le när du har något som stelnar i ansiktet på dig.
Sen skulle masken dras av. 
Det är inte bara skönt. Men död hud följer definitivt med.
Och pormaskarna med.
Ansiktet är alldeles lent och mysigt efteråt.

Är ni sugna på att testa så kolla in på Maybeauty
anger ni koden grevskapet50 får ni hela paketet för 74.50 kr.

Jag skrattar fortfarande lite åt mig själv.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)