Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med alla hjärtans dag


Dagen fortsatte sådär. Med två datorkrascher. 
TVÅ!
På en dag.
Vad är oddsen? 
Och hur mycket tror ni jag fick gjort av det jag skulle?
Usch och fy. 
Men det var ändå alla hjärtans dag. 
Med chokladfika på jobbet. Och tänka sig, den gick ned. Med god aptit.
Hemma väntade paket från systern.
Med härliga Happy socks! Just de jag kollat på i veckan men som var slutsålda.
Killarna hoppade jämfota för Oster skickade choklad!
Det är till att ligga på plus.
Både Lilla S och Lilla O hade målat finfina teckningar.
Och Lilla O hade gjort den finaste tavla jag sett. 
Mammahjärtat dör lite grann.
Älskade unge!

Och mannen. Han kammade hem högvis med pluspoäng.
En övernattning på Kosta boda Art hotel. Bara vi.
Jisses så trevligt det ska bli!
Vi kan säga att jag inte riktigt hade väntat mig det.
Typ. Inte alls.

Kommentarer

  1. Finaste presenterna o en övernattning på Kosta, jisses, han kan minsann, din man. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)