Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med fantastiska smycken

Jag lovade att jag skulle visa en grej vi gjorde av bilderna som togs på barnen.
Vi lät Lotta, l8hasselblad göra dessa fantastiska fotoberlocker.


På baksidan är barnens namn stämplade. För hand.
Tror inte det kan bli mer personligt.
Och resultatet. De är så petit. 
Så vackra.

Lotta gör helt fantastiska fotosmycken.
Både i guld och i silver.
Varje smycke är unikt, handgjort och ger en personlig känsla.
Titta in på hennes sida.
Dregla lite i hennes webshop.
Det finns så många armband. Så många halsband.
Så många berlocker.
Jag kan tänka mig att bära.
Titta bara på makraméarmbanden i härliga färger.
Tänk ett sånt på sommaren!
Eller fjärilsringen. Den är så vacker att jag nästan dör.
Kanske inte så praktisk. Men så vacker!
Spara hennes länk. 
Perfekt vid jul och födelsedagar!
Jag ville så gärna tipsa innan jul.
Men det gick ju inte.
Man får inte avslöja Tomtens arbete.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)