Fortsätt till huvudinnehåll

Det där första med New York

Jag vet. Man kan säga att det varit lite glest med inlägg.
Det känns verkligen inte som en överdrift.
Jag vet.
Men jag har varit i New York.
Jag älskar den staden!


Det blev ett kort besök även denna gång.
Shopping. Mat. Dryck. Promenader. Sight seeing.
I stora drag.


Även denna gång förvånades jag över hur otroligt trevliga New York-borna är.
Har nog aldrig träffat så hjälpsamma människor.
Tänk om det hade varit likadant i Sverige.
Men det går ju inte. Då hamnar man långt innanför den personliga sfären.
Och det. Det är minsann läskigt och aningens obekvämt.


Egentligen ville jag bara säga att jag är tillbaka. 
Och att det kommer mera. 
Mycket mera. 
Bilder så ni kommer att tröttna är jag rädd för.
Men som sagt. Tillbaka. 
Och det är resväskan med. Även om den reste lite längre än vad jag gjorde.

Kommentarer

  1. Ser verkligen fram emot fler bilder och tips från din resa. Är ju som sagt MYCKET sugen på att åka dit.
    Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)