Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att äga en juicemaskin

Jag har länge funderat på att köpa en juicemaskin.
En såndär råsaftcentrifugmojäng ni vet.
Men de är ju sådär löjligt dyra.
När jag och Lilla S var och handlade i söndags hittade vi en för 499 kr. 
Lagom tyckte vi.
Så nu är vi stolta ägare av en sådan.

Om det är något att ha? 
Jajamensann!
Ikväll dricks det morot- och ingefärsjuice. 
Mumma!!

Förresten. 30 dagars utmaningen nu är planka i tabataintervall.
En gång om dagen.
Kom igen nu!
Var med!

Kommentarer

 1. Hur gör man det? Eller alltså, vad är tabataintervall? :)

  Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrev ett nytt inlägg om det :) Var många som undrade :) Kram

   Radera
 2. Kul det skulle jag också vilja ha en till det priset. Vart hittade du den?
  Vad är det för träningsform du ska göra,aldrig hört talas om. Ha en skön fredag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hittade den på ICA maxi faktiskt! Oväntat!
   Skrev ett inlägg om tabata nu efteråt, var många som undrade :)
   Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)