Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att börja jobba

Den är packad. 
Inte för att jag kommer ihåg vad sjutton man egentligen har med sig till jobbet.
Men datorn är iaf där. 
Och handkrämen. Och läppglansen.
Känner mig lagom ytlig.
Jag kommer inte ihåg ett smack från jobbet känner jag.
Hoppas det ändrar sig. 
Håll tummarna att första dagen går bra.
Och att de är snälla. Mina kollegor.

Kommentarer

 1. Det blir säkert bra! Man kommer snabbt in i det😊Snygg väska! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Åh vilken snygg väska!! Tänk om jag skulle komma ned en sån till mitt jobb. Vilket jävla liv det skulle bli! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin väska, färgen är grymt läcker. Lovar att du kommer snabbt in i jobbet, efter någon timme är allt som vanligt igen:) o vem kan leva utan läppglans:):):) Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Superfin väska! Stort lycka till med jobbet! Själv jobbar jag min sista dag på fredag sen väntar föräldraledghet i 1 års tid!

  SvaraRadera
 5. Snygg väska, mer än det och läppvallan behövs inte :) Och så klart mobilen då, fniss :)

  Kraaaaam <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)