Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med jobbstart

I helgen var jag i Malmö.
Och njöt av att alla pratade skånska runt omkring mig :) Blir lika förvånad varje gång tror jag.
Tanken var en shoppinghelg inför stundande jobbstart. 
Lite som när man shoppade till skolstarten när man var liten. 
Och ja. Jag köpte ny väska denna gången med.
Hittade inte så mycket som jag hade tänkt. Men definitivt så att jag kan klara av att börja jobba. 
Och slippa gå naken.

Det blev även en massa fika. En massa god mat. En massa prat. 
En del träning. En del vin. En del shopping. 
Hotellfrukost.
Och en nyfunnen vän.
Ja vi var ju inte helt okända för varandra innan vi åkte. 
Även om det hade varit ett intressant koncept att åka med en total främling.
Det är, iaf för mig, ovanligt att hitta nya vänner numera.
Det verkar avstanna med åren på något vis. 
Extra kul att ha stött på en supertjej som det ändå känns som jag känt hela mitt liv.
Tror redan alla pinsamma diskussionsämnen är igenom.
Ett första varv.


Måste bara visa. I ett av köpcentrumen finns en "tag-själv-och-toppa-din-egen-froozen-yoghurt"
Det är inte en bra idé. 
Inte för barn. Och inte för mig.
Jag gick all in. 
Det ser ju verkligen inte gott ut.
Men jag kan glädja er med att jag åt upp varenda smula!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)