Fortsätt till huvudinnehåll

Det där med att fylla ett
Ett år har gått. Ett helt år.
Det är nästan lite galet.
Han är ju fortfarande min lilla bebis. 
Dagen firades med snoret rinnande och förkylningsgrinighet.
En väldig värme, strandbesök, besök och tårta.
Lilla S åt tårta tills det nästan sprutade ur öronen.
Och han åt hela sin portion med sked. För första gången.
Och han spillde nästan inte alls. Som ni ser. 

Tårtan?
Lilla O dekorerade den.
Med grön grädde. Med chokladhjärtan. 
Med jordgubbar. Med grönt strössel.
Med turkosa kulor. Med brunt strössel.
Med bruna kulor. Med vita kulor.
Väldigt snyggt. Och knappt sött.


Kommentarer

 1. Grattis till Sixten & till er <3 tänk har det gått ett helt år sedan ni var här på middag o åt grillad "haj", i högsommarvärme o åsknatt... Snart dax igen :)

  SvaraRadera
 2. Haha!! Fint av er att låta storebror få så fria händer. Mitt kontrollbehov hade tagit överhanden där, tyvärr.
  Människa vilken söt ettåring!!

  SvaraRadera
 3. Ett stort grattis i efterskott till er fine ettåring! Och vilken fin tårta storebror fixade ihop. Underbara bilder! :)

  Kram på er

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens tvååring

Idag har båda barnen varit hemma med sin mamma. Då händer det spännande saker. Inte pga mamman för hennes fantasi är long gone. Men uppenbarligen behövs den inte heller. I hallen möttes jag av detta. Toadörren är låst. Och uppebarligen är jag på utsidan. På insidan en tvååring som inte planerade att borsta tänderna. (utan snarare mäta hur mycket toapapper det ryms på en rulle visade det sig sen. Smart drag att låsa dörren för att hinna göra hyssen..) Skulle lägga den sovande Lilla S i förmiddags. Men sängen var upptagen. På frågan "hur sjutton kom du dit??" var svaret: Hämma pallen (=hämtade badrumspallen) kättrade (=klättrade) och oppade (=hoppade) Lilla O hämtade alltså badrumspallen. Klättrade upp på vår säng. Och Hoppade till Lilla S spjälsäng. HOPPADE. Ja alla vet ju att spjälsängar är som gjorda för att den ska komma 15 kg flygande och landa i den. Förvisso tur att han landade i men en jädra tur den höll. Var skulle Lilla S annars sova?  Och varför åker vi en

Vem vill inte dricka skumpa?

Då är det åter dags att gissa datum för leverans! Beräknat är den 9 augusti. Hittills är viktuppgången 7 kg. Någon viktuppskattning av bebisen är inte gjord denna gången, så mycket mer info kan ni inte få. Förra gången såg det ut såhär Resultatet då blev leverans 18 dagar innan beräknat. Nu, precis som då, utlovas en flaska bubbel till den som kommer närmast! Och denna gången räknas bara kommentarer i bloggen som tävlande. Sist vann min man, han gissade 1 timme fel bara men eftersom han aldrig skriver kommenterar (eller ens läser) så kommer han inte att vinna denna gången :)

Med hälsning från sthlm

Tänkte skicka ngt vykort från huvudstaden mest för att det var kul, men det kändes sådär när detta var ett av motiven utanför skansen... (för icke-karlskronabor är detta brändaholm koloni-område i Karlskrona)